Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Šokujúca smrť na ľade: Hokejista Radovan (30) zomrel počas tréningu!

Takýto koniec nik nečakal Zobraziť galériu (5)
Takýto koniec nik nečakal

STARÁ TURÁ - Mladý útočník hokejového klubu dostal mozgovú porážku počas tréningu. Zomrel na ľadovej ploche pred očami svojich spoluhráčov, ktorí mu už nedokázali pomôcť.

Na stránke hokejového klubu Arizona zo Starej Turej je zavesený strohý oznam, odpočívaj v pokoji Tiger. Na tridsaťročného hokejistu Radovana Viskupa spomínajú ako na nadaného hráča. Vďaka neskutočnej priebojnosti získal aj svoju prezývku, ktorú hrdo nosil na drese nad číslom 33.

Radovan Viskup
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: hk Arizona)


Spolu so svojim tímom mali vlani dostatočný dôvod na oslavu. Získali majstrovský pohár. Podobné šance sa črtajú aj túto sezónu, no žiaľ Rado je už v hokejovom nebi.

Náhla smrť počas minulotýždňového tréningu je pre spoluhráčov o to prekvapivejšia, že útočník nikdy nespomínal žiadne zdravotné problémy. Po tom, čo zostal nehybne ležať na ľade, sa mu najskôr pokúsili pomôcť, ale nakoniec ho nedokázali oživiť ani privolaní záchranári. Podľa medializovaných informácií prežíval Tiger ťažké obdobie. Psychicky ťažko niesol smrť svojej starej mamy, ktorá skonala v rovnaký deň ako on!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu