Piatok31. máj 2024, meniny má Petrana, Petronela, Nela, zajtra Žaneta

Prečo premiér mlčí o svojich zdravotných ťažkostiach?

Robert Fico Zobraziť galériu (2)
Robert Fico

BRATISLAVA - Výpočet zdravotných komplikácií, ktoré sužujú premiéra, je vskutku hrozivý! Bolesti chrbtice. Vysoký krvný tlak a srdce. Žalúdočné problémy. Prechladnutie. Celková vyčerpanosť organizmu. Tu sa už končia všetky žarty! Robert Fico (42) však tvrdí, že nás do jeho zdravia nič nie je. Čo sa pred nami snaží utajiť najsilnejší muž v krajine?

Premiérovo zdravie je všade vo svete vecou verejnou. Robert Fico sa mýli, keď tvrdí, že je to jeho súkromná záležitosť, a vyhýba sa odpovedi na otázku, do akej miery je podlomené jeho zdravie. Veď koncom týždňa bol prinútený zrušiť veľkú časť pracovných povinností.

Jeho stav je naozaj vážny! Premiér totiž vyzerá po sto dňoch vládnutia na dne. „Pán predseda je normálne prepracovaný. Neviem nič o vážnych problémoch. Treba ho nechať trošku odpočinúť,“ povedal včera Novému Času podpredseda vlády Dušan Čaplovič. Na jeho zlom výzore sa vraj odzrkadlili najmä časté bolesti chrbtice, ktoré ho sužujú už dlhodobo. Navyše trpí aj vysokým krvným tlakom, ktorému vôbec nepomáha stresové povolanie.

Po stredajšom rokovaní vlády sa stratil, očividne sa cítil zle. Špekulovalo sa, že si na neho zasadla aj črevná chrípka. Preto sa ponáhľal do postele. Vo štvrtok napoludnie zrušili program zvyšku dňa a takisto sa ospravedlnil na piatok. Mal sa liečiť doma.

Čo ho v skutočnosti trápi, nechce prezradiť. „Zdravie je moja súkromná vec,“ odmietol sa na túto tému baviť Fico v piatok. V ten deň sa nečakane rozhodol prerušiť utajovanú liečbu, aby víťazoslávne ukončil kauzu štátneho tajomníka a nominanta Smeru Záhumenského v prípade spochybňovaných dotácií na tabak.

V opozícii Fico vyzeral vo forme. Kondíciu si udržiaval aj častými návštevami posilňovne, ktorú má k dispozícii ubytovňa NR SR. Plnenie sľubov a každodenný stres sa však odzrkadlili na jeho zdraví. Očividne sa preceňuje, a to má za sebou len niečo vyše sto dní vlády!

Podľa našich informácií sa lieči na železničnej poliklinike v Bratislave, kde mal podstúpiť komplexné vyšetrenia. „Áno, povráva sa, že sem chodí na vyšetrenia. Ale nikto o tom veľa nevie,“ povedali nám včera zamestnanci nemocnice. Otázniky okolo toho, aké vážne sú zdravotné problémy slovenského premiéra, zostávajú.



Prečo premiér mlčí o
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu