Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Reakcie na Modrovského drogovú kauzu: Adele nie je expriateľova situácia ľahostajná!

Modrovský na polícii a jeho expriateľka Zobraziť galériu (7)
Modrovský na polícii a jeho expriateľka

BRATISLAVA - Drogový škandál tanečníka Petra Modrovského (28), ktorého dnes nadránom chytili v Petržalke s marihuanou, nenechal chladnou ani jeho expriateľku Adelu Banášovú. Dvaja politici z SaS, ktorí sa venujú problematike marihuany, jeho zadržanie nepovažujú za správne.

Prípad so znepokojením sleduje aj Modrovského expriateľka, moderátorka Adela Banášová (31). "Peťova situácia mi nie je ľahostajná napriek našim oddeleným svetom," uviedla pre Topky.

Drogovú kauzu si všimol aj poslanec za SaS Juraj Droba. "Dúfam, že polícia už čoskoro takéto veci riešiť nebude. Je mi ho ľúto. Druhá vec je, ak by po tráve šoféroval, pre to nemám pochopenie," uviedol na sociálnej sieti. Reagoval aj jeho kolega Martin Poliačik, ktorý sa angažoval aj v známom prípade húliča Mareka, ktorého chce polícia kriminalizovať potom, ako mu našli údajne len 0,1 gramu marihuany. "Ďalší nebezpečný zločinec," poznamenal sarkasticky Poliačik k Modrovského kauze. 
 
Tanečník ktorý sa preslávil účinkovaním v tanečnej šou Let´s Dance a vzťahom so známou moderátorkou, si poriadne zavaril. Dnes nadránom ho v Petržalke chytili s drogami. Putoval priamo na políciu.
 
Auto, v ktorom sedel Modrovský,  policajti okolo druhej zastavili na Holíčskej ulici. U Banášovej expriateľa našli marihuanu, ktorú tanečník policajtom dobrovoľne vydal. Drogu poslali na expertízu a obaja muži skončili na polícii. 
 
Zistilo sa, že Modrovského kamarát, ktorý šoféroval, bol "zhúlený." Podľa Joj mal v sebe drogu aj samotný tanečník.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu