Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Drogový problém tanečníka Modrovského: Polícia už preskúmala, čo mal v sáčku!

Modrovský po vypočúvaní na polícii
Modrovský po vypočúvaní na polícii

BRATISLAVA - Známy tanečník Peter Modrovský (28) má už niekoľko týždňov opletačky s políciou. Desiateho januára ho totiž chytili v nočnej Petržalke a našli mu sáčok s marihuanou. Expriateľ moderátorky Adely Banášovej od začiatku tvrdil, že ide o "nafúknutú bublinu" a posledné informácie mu dávajú za pravdu. Podľa expertízy mal totiž vo vrecku "šokujúcu" desatinu gramu trávy.

"Áno, z výsledkov expertízy, ktoré som dostal, som pochopil, že mi našli len 0,1 gramu," uviedol Modrovský pre Topky a dodal, že zatiaľ nie je z ničoho obvinený.

Takéto množstvo marihuany už pred ním "preslávil" niekto iný. Absudný prípad mladého študenta z Bánoviec nad Bebravou Mareka (17), ktorému našli mikroskopické množstvo marihuany, pred časom nahneval množstvo Slovákov. Polícia sa vtedy správala zvláštne a dvakrát upravila množstvo nájdenej látky.

Modrovský sa dostal do problémov desiateho januára, keď sa v aute aj so svojim známym prevážal po nočnej Petržalke. Ich Škodu Favorit okolo druhej zastavili na Holíčskej ulici policajti. U Modrovského našli sáčik s marihuanou, ktorú tanečník dobrovoľne vydal.

Jeho kamarát (32), ktorého Modrovský predstavil ako "akvaristu," má väčší problém. V krvi mu zistili hotové drogové laboratórium a keďže šoféroval, môže mu hroziť až basa.

Média špekulovali aj o tom, v akom stave bol počas onej noci samotný Modrovský. Ten odmietol, že by bol nahúlený, či nafetovaný. Údajne mu len "trhali sedmičku a osmičku a kloktal si rumančekom" a s opuchnutou sánkou mohol vyzerať "pod vplyvom." Keďže však nebol za volantom, krv mu nebrali.

 

Tanečník pri svojej januárovej "policajnej anabáze":

Modrovsky

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu