Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Banášová končí kariéru? Nikdy sa nevrátim na obraz, šokuje!

Adela Banášová tvrdí, že sa možno nikdy nevráti na obraz. Zobraziť galériu (5)
Adela Banášová tvrdí, že sa možno nikdy nevráti na obraz.

BRATISLAVA – Práca v televízii ju už nebaví?! Naša najlepšia moderátorka súčasnosti sa netají tým, že momentálne prežíva pokojné obdobie. Adela Banášová (31) sa totiž stiahla z televízneho výslnia a užíva si oddych. Vraj jej ku šťastiu nič nechýba. Dokonca pripúšťa možnosť, že by sa už na obrazovky nikdy nevrátila.

Hoci ešte pred pár mesiacmi bolo vídať Adelu takpovediac všade, momentálne by ste ju nenašli v ponuke žiadnej stanice. Plavovláska si totiž naordinovala obdobie televízneho oddychu. Počuť ju iba z éteru jej domovského rádia.

Napriek tomu, že sa o Banášovú bijú Markíza s Jojkou, ktoré jej ponúkajú jeden projekt za druhým, ona má úplne iné úmysly. Ako nám prezradila, nevylučuje, že by sa z televíznej brandže stiahla úplne. „Možno, že sa už ani nikdy nevrátim na obrazovku. Ja neviem. Momentálne mám také obdobie, že mi je takto dobre. A keď príde niečo, čo budem mať chuť vyskúšať, tak pôjdem do toho. No nechcem to nijak siliť,“ povedala nám Adela, pričom si ešte nechala pootvorené zadné dvierka pre prípad, že by sa pre ňu našiel vhodný formát. 

Ťažko však hľadať niečo nové a atraktívne pre tvár, akou je Adela Banášová. Počas svojej televíznej kariéry si už vyskúšala prakticky všetko. Od pozície glosátorky, cez moderovanie ťažiskových projektov až po vlastnú talkšou. Ďalej tiež treba podotknúť, že odmietla ponuku televízie Markíza na moderovanie šou Hlas Česko Slovenska. 

Ktovie, či svojím vyjadrením o prípadnom konci televíznej kariéry nechcela naznačiť, že by sa rada usadila a založila si rodinu. Mohol by tomu nasvedčovať aj fakt, že sa dala opäť dokopy s Petrom Modrovským. Keďže sa v súvislosti s ich minuloročným rozchodom skloňoval ako hlavný dôvod odlišný postoj k otázke detí, asi túto stránku tanečník prehodnotil. Vyzerá to tak, že sa rozhodol nechať veciam voľný priebeh. Ak by bábätko prišlo, zrejme by sa mu dvojica nebránila.

Sledujte TOPKY TV: Adela Banášová o svojej televíznej kariére a plánoch do budúcnosti.

Adela_praca

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu