Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Tajomstvo Banášovej a Modrovského: Opäť sú z nich milenci!

Adela a Peter sú opäť spolu. Zobraziť galériu (13)
Adela a Peter sú opäť spolu.

BRATISLAVA/ZVOLEN – Dali sa dokopy! Adela Banášová (31) a Peter Modrovský (28) znovu tvoria zamilovanú dvojicu. Po tom, čo sa v lete minulého roka rozišli, si k sebe po viac ako šiestich mesiacoch našli zase cestu.

Nevedeli byť bez seba?! Vzťah Adely Banášovej a Petra Modrovského je zrejme jeden z tých osudových. Svedčí o tam aj fakt, že po minuloročnom rozchode sa im ich skrachované partnerstvo podarilo znovu obnoviť. Zaľúbenci momentálne žiaria šťastím a na verejnosti sa opäť prezentujú ako pár.

Znakom Adelinho návratu k Petrovi môže byť aj ich účasť na Oldies plese, ktorý sa počas minulého víkendu konal vo Zvolene. Tanečník sa podujatia zúčastnil pracovne. Po tom, čo si splnil svoje povinnosti, sa naplno venoval Banášovej. Dvojica rozdávala úsmevy na všetky strany a nešetrili ani nežnosťami a objatiami.

Koncom tohto týždňa si párik spoločne užíval tiež predstavenie Cirque du Soleil, kde ich zazrel náš čitateľ. „Po celý čas sa mali k sebe. Asi sú už opäť spolu,“ napísal nám. U samotnej moderátorky sme teda zisťovali, ako to medzi ňou a tanečníkom momentálne je. „Máme sa dobre. Ďakujem za opýtanie,“ reagovala s úsmevom za oboch Adela.

Zaľúbenci si očividne nanovo užívajú spoločné chvíle. Vo štvrtok večer však blondínka nezabudla ani na svojich priateľov a známych. Speváčku Katarínu Knechtovú totiž prišla podporiť na krst jej najnovšieho albumu. A hoci Peter tentokrát po jej boku chýbal, nikto z prítomných hostí ani na malú chvíľu nezapochyboval o tom, že je Adela momentálne spokojná a veľmi šťastná.

Galéria: Takto to na krste najnovšieho albumu Kataríny Knechtovej vyzeralo.

Čo o vzťahu prezradili pred rokom?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu