Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Čo sa stalo, kým ste spali?

Záchranári prevážaju ťažko popálenú ženu. Zobraziť galériu (5)
Záchranári prevážaju ťažko popálenú ženu.

BRATISLAVA - V noci bolo poriadne horúco! Policajti pátrali po ľuďoch, na ktorých bol vydaný zatykač, hľadali nezvestných a tých, ktorí sa vyhýbajú trestnému stíhaniu. Vo vysielačke zaznelo aj hlásenie o požiari v Ružinove.

V byte ležala nevládna žena (58), ktorá neskôr popáleninám v nemocnici podľahla. O niekoľko minút neskôr policajti zadržali vlamača na mieste činu a sprevádzali muža s károu. Bola to noc plná neočakávaných a dramatických prekvapení.

Posledná cigareta - 00.10 hod.
Polnočný požiar obývačky v byte na Jesennej ulici zmobilizoval sedemnásť hasičov a niekoľko policajných hliadok. „Z okna sa valil hustý dym. Z bytu sme vytiahli ženu a previezli ju do nemocnice. Mala popáleniny 3. až 4. stupňa,“ povedal veliteľ zásahu Marek Šubín. Podľa prvých informácií Ivana Š. (58) zaspala so zapálenou cigaretou, od ktorej začal horieť gauč. Staršia pani rozsiahlym popáleninám o niekoľko hodín v nemocnici podľahla.

Narkoman z Centrálu skončil v cele - 00.36 hod.
„Policajti skontrolovali desiatky osôb, prevažne bezdomovcov. Vypátrali dvoch ľudí, na ktorých bol vydaný zatykač,“ povedala Alena Toševová z krajskej polície. V areáli bývalých kúpeľov Centrál chytili Slavomíra Š. (33), na ktorého bol vydaný zatykač za drogy. Skončil v policajnej cele.
Čo sa stalo, kým
Zobraziť galériu (5)


Čo sa stalo, kým
Zobraziť galériu (5)
Kára s policajným sprievodom - 01.03 hod.
Uja káru - ako sme pomenovali Ladislava D. - polícia predviedla na stanicu za priestupok. Muž založil svoj občiansky preukaz za káru a keďže ho nemal pri sebe, skončil na polícii. „Podľa zákona museli káru zaistiť. Keďže nemali v aute priestor, museli ho policajti sprevádzať celú cestu,“ povedal policajný zdroj.


Zadržaný pri vlámačke - 01.25 hod.
Pod rúškou noci sa Dušan K. (25) z Petržalky vlámal do Škody Favorit na Šancovej ulici. Mal smolu! Po hlásení na čísle 158 boli pri ňom o chvíľu policajné jednotky.
Čo sa stalo, kým
Zobraziť galériu (5)


NAŠLI BEZDOMOVKYŇU ANEŽKU (1)!
BRATISLAVA - Život býva tvrdý a neľútostný! Existuje veľa prípadov, keď na odvrátenú tvár pohodlia a pokoja doplácajú tí najmenší - nevinné deti. Zarážajúci je aj prípad, ktorý odhalili mestskí policajti počas nočnej akcie v bratislavských uliciach. „V opustených garážach na Zátiší sme našli Anežku (1) z Chebska, ktorá tam prebývala so svojou matkou (29). Taktiež tu prespávala Vanesa (4) s mamou (46) z Bratislavy,“ povedal Peter Pleva z mestskej polície. Oba prípady nahlásili odboru sociálnych vecí.

Superakcia Nového Času: Vaše tipy za naše peniaze! >>
Čo sa stalo, kým
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu