Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dnes má byť koniec sveta, Rómom sa už zjavil Ježiš!

Čo videli Rómovia na dverách tohto krbu? Zobraziť galériu (6)
Čo videli Rómovia na dverách tohto krbu?

BRATISLAVA - U Rómov z východoslovenských Hencoviec sa mala objaviť Ježišova podobizeň. Podľa nich je to znamenie z neba, ktoré má pomôcť ich postihnutému chlapčekovi. Kristov príchod však nadnes avizoval americký kazateľ Harold Camping a to v oveľa strašnejších súvislostiach. Má nastať koniec sveta!

Domáci tvrdia, že podobizeň Ježiša Krista sa im zjavila na skle dvierok ich krbu. „Môj manžel si sadol a rozmýšľal. Keď pozrel na kozub, tak sa mu zjavil obraz Ježiša. Ihneď som utekala po svokru,“ uviedla pre portál regiontv.sk pani Libuša (25), matka štyroch detí. Nielen ona videla na dvierkach spasiteľa. Jej verziu potvrdili aj ďalší členovia rodiny a susedia.

Dvere krbu, na ktorých sa mala zjaviť Kristova podobizeň:

Dnes má byť koniec
Zobraziť galériu (6)

„Keď som prišla, na skle na kozube som videla Ježiša, ktorý je na obraze na stene spolu s Pannou Máriou a anjelikom. To isté, čo bolo na obraze, bolo aj na tom skle. Syn sa bál a triasol sa,“ hovorí Libuša. Jej syn je hendikepovaný, preto sa nazdáva, že išlo o znamenie z neba, ktoré ho môže uzdraviť. O prípade informoval aj portál Joj noviny.sk. 

Iný názor mal však starosta Hencoviec. Keď sa o udalosti dozvedel, prišiel do domu a celý obraz zmazal. "Povedal, že keď sa zjaví opäť, máme za ním prísť,“ dodala Rómka.

Pani Libuša okamžite bežala pre svokru:

Dnes má byť koniec
Zobraziť galériu (6)

Zdá sa, akoby sa v poslednej dobe s tajomnými zjaveniami roztrhlo vrece. Pred niekoľkými týždňami rozrušili obyvateľov Vyšnej Kamenice chýry o démonovi na omietke jedného z domov. Vysvitlo však, že pekelná kreatúra bola výmyslom jedného hluchonemého mladíka.

Vo Vyšnej Kamenici sa prednedávnom zjavil "démon":

Dnes má byť koniec
Zobraziť galériu (6)

Záhadné úkazy hrajú do karát americkému kazateľovi Haroldovi Campingovi, ktorý stanovil dátum konca sveta práve na dnešok, na piatok 21. októbra! "Svet bude zničený. Nebude to päť mesiacov deštrukcie. Príde to naraz," vyhlásil. Treba však poznamenať, že starý pán sa už niekoľkokrát pomýlil. Tentokrát je však presvedčený, že jeho prepočty sú správne a zvyšok jeho stúpencov sa už lúči s pozemským bytím.

Sú to znamenia apokalypsy, avizovanej "neomylným" Campingom?

Dnes má byť koniec
Zobraziť galériu (6)

 

Veľa času už nezostáva:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu