Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

V Bratislave vyčíňa Casanova, ženy pri ňom strácajú rozum i peniaze!

Milovník sa mal nabaliť o desiatky tisíc
Milovník sa mal nabaliť o desiatky tisíc

BRATISLAVA - Mimoriadny úspech u žien má mladý muž, ktorý dlhodobo pôsobí v Bratislave. Údajne však svoju charizmu bezcitne zneužíva. Zaľúbené ženy oberie o peniaze a vyparí sa. Podľa Markízy najnovšie oklamal i muža.

Systém "bratislavského Casanovu" bol jednoduchý. Ženy kontaktoval na sociálnych sieťach alebo prostredníctvom kamarátov. Zapôsobil na ne, po čom sa doňho mnohé zamilovali a udržiavali s ním vzťah.

Podľa oklamaných žien pôsobil mimoriadne milo a sympaticky. Až neskôr si od nich pod rôznymi zámienkami začal požičiavať peniaze. Potom zmizol. Svoje "milované" mal obrať o desiatky tisíc eur, uviedla Markíza, podľa ktorej tým spôsobil mnohým existenčné problémy. 

Najnovšie si údajne vyhliadol aj muža, ktorému nahovoril, že sa s ním môže poriadne nabaliť na predaji bytu. Potrebuje len 7 tisíc eur. Muž mu peniaze požičal a odvtedy ich nevidel.

Polícia už o podvodníkovi vie a eviduje jedno trestné oznámenie. "V súčasnosti vykonávame všetky potrebné úkony na rozhodnutie o ďalšom postupe,“ uviedla bratislavská Petra Hrašková. Podvedeným však nie je všetko jedno, pretože "Casanova" má byť členom jednej zo skupín podsvetia.

.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu