Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

To je moja manželka, ona to zaplatí, klamal Patrik a ušiel!

Patrikovi sa na pumpách nechce platiť
Patrikovi sa na pumpách nechce platiť

BRATISLAVA - Po prefíkanom podvodníkovi Patrikovi Kurdym (38) začali pátrať nitrianski policajti. Podľa nich sa zameriava na čerpacie stanice, odkiaľ veľmi rád chodí bez zaplatenia. Takýmto spôsobom už prišiel k tovaru za stovky eur.

"Muž je podozrivý z krádeží na čerpacích staniciach, viackrát odišiel bez platenia. Polícia zároveň vyzýva k obozretnosti majiteľov a pracovníkov benzínových čerpadiel," prezradila nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Podvodníka naposledy zaregistrovali na čerpacej stanici v Leviciach koncom augusta. Muž si pri pokladni vypýtal od predavačky cigarety. Nakupoval po desať až tridsať škatuliek rôznych značiek v hodnote 222 eur, no za tovar nezaplatil. Predavačke ukázal na ženu, ktorá práve tankovala pri stojane a povedal jej, že je to jeho manželka, ktorá účet uhradí.

Muž s cigaretami odišiel a žena, ktorá si prišla zaplatiť účet za benzín sa nestačila čudovať. Na benzínku prišla sama a o žiadnom uhrádzaní účtu nič nevedela. Policajti z Levíc zistili, že podozrivý muž sa dopustil takýchto krádeží viackrát a nie sú sami, pre koho je táto osoba zaujímavá. Hľadajú ho aj kolegovia z iných okresov. Muža obvinili v neprítomnosti z prečinu krádeže.

Kudry je asi 175 centimetrov vysoký, strednej postavy. Má modré oči a krátke tmavé vlasy. Akékoľvek informácie k pobytu alebo pohybu Patrika Kudryho môžu občania podať na známom telefónnom čísle 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom útvare.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu