Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tajný život prešovského podnikateľa: Zneucťoval malých chlapcov!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/PREŠOV - Dvojitý život žil navonok seriózny podnikateľ (32) z Prešova. Oficiálne sa venoval najmä biznisu s informačnými technológiami, v súkromí však "lovil" malých chlapcov. Kontaktoval ich cez sociálne siete a ponúkal im odmenu za zvrhlé služby.

Podľa polície to robil už dlhší čas a v jeho osídlach sa ocitli aj chlapci, ktorí boli ešte "pod zákonom." "Pod prísľubom finančnej odmeny ich lákal na stretnutia za účelom sexuálnych aktivít, resp. fotenia v sexuálnych pózach," uviedol prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Osudným sa podnikateľovi stalo stretnutie z konca školského roka 2010/2011. Na stretnutie neďaleko Prešova vylákal maloletého chlapca. "Tu ho najprv fotografoval nahého vo vyzývavých polohách a následne ho, pod prísľubom finančnej odmeny, pohlavne zneužil," prezradil hovorca.

S istým časovým odstupom sa táto informácia dostala k polícií, ktorá sa rozhodla konať. Kukláči vyrazili dvere do jeho bytu, zadržali ho a priestory prehľadali.

Prešovčan čelí obvineniu z výroby detského porna aj zo sexuálneho zneužívania. Hrozí mu až 12 rokov. Polictov momentálne zamestnáva analyzovanie zaistených dôkazov. Hľadajú aj ďalšie obete zvrhlého it-čkára.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu