Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Podvodníčka roka: Okradla starčeka a nechala mu svoje fotky!

Poznáte ju? Zobraziť galériu (2)
Poznáte ju?

BRATISLAVA/NITRA - Ako pracovníčka Červeného kríža sa predstavila žena, ktorá včera zazvonila u starčeka (89) z Nitry. Seriózne pôsobiaca podvodníčka mu nahovorila, že pracuje v charite a priniesla mu 200 eur. Dôchodca ju pustil dovnútra.

Žena uňho pobudla asi pol hodiny a odišla. Domáci pán po chvíli zistil, že si u neho zabudla fotoaparát. Viac však zostal zaskočený pri zistení, že mu chýba platobná karta a 350 eur. Okamžite preto zavolal na políciu.

Keď čakal na mužov zákona, zrazu niekto zazvonil. Keď sa spýtal, kto tam je, spoza dverí sa mu ozval nejaký muž, ktorý mu povedal, že jeho kolegyňa si u neho niečo zabudla. Duchaprítomný starý pán však dvere neznámemu neotvoril. O chvíľu už zastalo pred panelákom policajné auto a starček policajtom porozprával, ako ho ľsťou okradla neznáma žena.

"Kriminalistický technik zaistil ako dôkazový materiál fotoaparát. Keď prezerali fotky, starý pán na nich spoznal „dobrosrdečnú“ ženu, ktorá ho pripravila o peniaze a bankomatovú kartu, z ktorej stihla vybrať 200 eur," uviedla nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Kriminalisti zatiaľ nevedia ženinu totožnosť a žiadajú o pomoc. Ak by ju niekto spoznal, treba to oznámiť polícií na čísle 158. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu