Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Beštia z Podhájskej: Vrah vlastnej dcéry, zoofil aj nekrofil?!

Ruženu našli v plytkom hrobe po niekoľkých mesiacoch
Ruženu našli v plytkom hrobe po niekoľkých mesiacoch

BRATISLAVA - Neuveriteľné zvrhlosti sa mali diať v domácnosti beštiálneho vraha z Podhájskej, Jaroslava Pintéra (56). Muž, ktorý uškrtil vlastnú dcéru, ju mal podľa jeho družky znásilňovať aj po jej smrti. Súložil vraj aj so psami a sliepkami!

Policajti našli pred niekoľkými dňami zakopané telo mladej Ruženy (29), ktorá záhadne zmizla ešte v júli. Vysvitlo, že ju zavraždil vlastný otec. Muž sa k tomu aj priznal. Údajne ju totiž znásilňoval a  začal mať strach, že Ružena ho udá na polícii. 

Jeho družka Helena, ktorá bola svedkom otrasného činu, teraz prehovorila a Pintéra obvinila z činov, hodných démona z pekla.

Jaroslav mal dcéru zaškrtiť počas súlože, pri čom ho mala pristihnúť práve Helena. Neprestal, naopak, vyzval ju, aby sa pridala. Na dcére sa údajne ukájal predtým aj potom, ako ju zniesol zo sveta. Družke potom prikázal, aby mu pomohla telo zakopať v plytkom hrobe a zaprisahal ju, aby mlčala.

„Bol neukojený. Robil to aj so zvieratami. Prinútil ma natočiť video, ako to robí so psom. Odovzdali sme ho policajtom. Robil to aj so sliepkou či s kačicou,“ prezradila Helena pre portál pluska.sk neuveriteľné informácie.

Policajti, ktorí dcérovraha obvinili z vraždy, prípad naďalej vyšetrujú. Mŕtvej dievčine a jej nenarodenému potomkovi odobrali vzorky DNA a poslali ich na expertízu. Je totiž možné, že s mužom, ktorý ju splodil aj zniesol zo sveta, čakala dieťa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu