Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nechutné: Švédku obvinili z nekrofílie, hrozia jej dva roky!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Tridsaťsedemročnú ženu zo západného Švédska zatkli po tom, čo u nej našli asi 100 ľudských kostí a CD s názvom Moja nekrofília. Prokurátorka Kristina Ehrenborg-Staffas ju pre podozrenie z nekrofílie v utorok na súde v Göteborgu obvinila z hanobenia mŕtvych. V prípade usvedčenia jej hrozia dva roky za mrežami.

Polícia prišla do jej bytu ešte v septembri po tom, čo sa v ňom ozval výstrel. Po príchode do bytu našli množstvo ľudských kostí, spomenuté CD a tiež fotografie, na ktorých nejaká žena kosti oblizuje a objíma sa s nimi. "Mala množstvo fotiek z márnice a kostolíkov a dokumenty o tom, ako mať sex s mŕtvymi," uviedla Ehrenborg-Staffas pre miestny denník The Local.

Švédka napriek tomu všetky obvinenia odmieta, pričom tvrdí, že zbieranie kostí má ako záľubu. Zároveň tvrdí, že fotografie nie sú jej a našla ich na internete. Podľa psychologického posudku žena nie je psychická chorá, teda aspoň nie v rámci švédskeho práva. Katarina Öberg zo Strediska andrológie a pohlavnej medicíny Nemocnice Karolínskej univerzity v Štokholme priznala, že s podobným prípadom sa v Švédsku stretla po prvý raz. "Za desať rokov mojej praxe sa s nekrofíliou stretávam naozaj prvýkrát," povedala pre The Local. Informácie pochádzajú z webovej stránky huffingtonpost.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu