Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Polícia už vie, koho popravili v bratislavskej Vrakuni

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Bratislavskú perifériu v sobotu vydesila brutálna vražda na Kosodrevinovej ulici. Neznámy útočník tu niekoľkokrát vystrelil na muža v montérkach. Dokonca sa poistil ranou istoty - poslednú guľku namieril na hlavu. Polícia nepozná vraha, zistila však identitu obete.

"V tomto prípade ide o 39- ročného muža z okresu Prievidza. Vyšetrovanie naďalej pokračuje, po páchateľovi pátrame," uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrášková.

Vražda sa stala v rozostavanom dome, v ktorom oficiálne nikto nebýval, ale susedia sa mu už vyhýbali oblúkom. Podľa zistení Plus 1 Deň niekto pred časom vhodil do dvora granát.

Krátko po brutálnej poprave dorazili na miesto činu kukláči. Nevedeli, či sa v dome ešte niekto neskrýva, takže postupovali obozretne. Chránili sa nepriestrelným štítom a samopalmi. Našli však len bezvládne, rozstrieľané telo a postreleného strážneho psa. Prišla poňho Sloboda zvierat.

Polícia prípad, ktorý nesie znaky mafiánskej popravy, vyšetruje ako obzvlášť závažnú vraždu. Skúma aj mužov luxusný bavorák, ktorý údajne krátko po vražde niekto podpálil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu