Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Starostov syn mal šikanovať chlapca, pretože nefajčí trávu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/HODEJOV - Agresívny výrastok, či šikanovaná obeť? V obci Hodejov riešia zvláštnu situáciu. Syn miestneho starostu sa má podieľať na šikanovaní svojho rovesníka. Dôvodom má byť okrem iného aj to, že jeho údajná obeť nefajčí marihuanu. Starosta však tvrdí, že chlapec je zlodej a podpaľač!

O prípade informovala TV Joj. Chlapcov otec trvá na tom, že jeho potomka (15) spolužiaci šikanujú už niekoľko mesiacov. Nepomohlo mu ani to, že sa niekoľkokrát sťažoval u starostu a prosil ho, aby spravil poriadky so svojim synom, ktorý má byť jedným z útočníkov.

Mladíka mali prepadnúť a dobiť aj pred niekoľkými dňami. Starostov syn sa mal po útoku pochváliť, že jeho otec všetko zahladí.

Prvý muž obce všetko popiera. Chlapcov otec za mnou nikdy nebol, tvrdí. "Môj syn sa nebil, lebo on sa nebije, nefajčí, ani nepije, je športovec," cituje ho portál Joj-ky.

Na údajnú obeť šikany nemá dobrého slova. Podľa neho podpálil prezliekáreň pre miestnych futbalistov a napadol a okradol starého muža na bicykli. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu