Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Spoveď šikanovaného gaya: Cez slzy ukazuje jazvy na tele!

Jonah dal svoje myšlienky na papier
Jonah dal svoje myšlienky na papier (Zdroj: YouTube)

Jonah Mowry (14) preukázal neuveriteľnú vnútornú silu, keď ako najnešťastnejšie dieťa zverejnil svoju výpoveď o šikanovaní, sebepoškodzovaní a samovražedných myšlienkach na Youtube.

Záznam, v ktorom chlapec vypovedá o svojom osude, je naplnené neuveriteľnou bolesťou. Jonah svoj ​​tichý odkaz oznamuje písomne ​​na malých lístkoch a neubráni sa pritom slzám. Divákom odkryje aj jazvy po sebapoškodzovaní.

Našťastie koniec videa naznačuje znovu nájdený optimizmus. Hoci tínedžer predtým mnohokrát pomýšľal na samovraždu, odkazuje: "Mám milión dôvodov tu zostať." Priznáva ale, že cesta za šťastím je beh na dlhú trať. "Veľa ľudí ma nenávidí a ja neviem prečo. I keď asi tuším, sám seba tiež trochu nenávidím," napísal. Jeho hlavným cieľom je teraz znovu nadobudnúť sebavedomie a začať sa mať rád.

Video Jonah zverejnil v auguste, ale až donedávna sa predpokladalo, že ide "len" o kampaň proti šikanovaniu v podobe takzvaného virálu. Až po tom, čo ho ľudia hromadne zdieľali na sociálnych sieťach, si Jonaha začali všímať aj médiá.

Spoveď šikanovaného Jonaha

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu