Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Brutálna šikana na Šariši? Chlapec nechcel bonzovať, aj tak ho dobili!

Východoslovenská obec Svinia
Východoslovenská obec Svinia

BRATISLAVA/PREŠOV - Nedá sa povedať, že by v piatom a šiestom ročníku základnej školy v obci Svinia panovali vzorné pomery. Údajne sa tu rozmohla šikana, ktorá vyvrcholila brutálnym útokom na malého Benjamína (11). Skončil v nemocnici.

Traja šiestaci, ktorí mali menšieho piataka trápiť dlhodobo, však šikanu popierajú. "Dneska prvý raz sme ho zbili a vôbec sme mu netrhali vetrovku, sme ho neškrtili a nebrali desiaty," cituje portál tvnoviny nešikovnú obhajobu jedného z nich. Chlapca údajne len "slabo ťukli," nanajvýš "raz udreli po hlave."

Iný názor má Benjamínova matka, podľa ktorej chodil jej syn domov dobitý, ale nechcel nič prezradiť, aby v triede nebol za "bonzáka". Chce podať trestné oznámenie a prípad už riešia aj policajti. V škole si vraj nikto nič podozrivé nevšimol. 

Benjamín nebol po útoku schopný pohybu a dusil sa. Napokon zavolali záchranku a po prevoze do prešovskej nemocnice ho hospitalizovali na detskej jednotke intenzívnej starostlivosti. Našťastie, jeho zranenia napokon neboli vážne. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu