Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Susedská nenávisť v Slavošovciach: Vypálené garáže, rozbité okná!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/SLAVOŠOVCE - V láske sa rozhodne nemajú dve rodiny, ktoré v Slavošovciach bývajú vedľa seba. Annu (35) s manželom (55) mali susedia roky vydierať. Vypálila im garáž. Odveta na seba nenechala dlho čakať.

Anna je matkou piatich detí. Ako uviedla pre Tv Joj, jej rodina je obeťou vydierania a brutálnej úžery a už nevedela, ako ďalej. Rozhodla sa teda zobrať spravodlivosť do vlastných rúk. Vyrobila improvizovaný molotovov koktejl a v stredu o polnoci ho vhodila do garáže susedov.

Susedia údajne nelenili a deň na to udreli naspäť. Na dome Anninej rodiny rozbili okno a donútili ju, aby si v banke požičala 3-tisíc eur a odovzdala im ich. Mala to byť kompenzácia za požiar. Pri preberaní peňazí zasiahli policajti.

Anna čelí obvineniu z poškodzovania cudzej veci, za čo jej hrozia až tri roky. Podľa polície požiar, ktorý zničil tri garáže, spôsobil škodu vyše 15 tisíc eur.

Jej susedov, manželský pár tridsiatnikov, obvinili z vydierania. Ako informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, hrozí im až 10 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu