Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Ministrov ochrankár, ktorého našli mŕtveho, havaroval opitý!

Martin vozil ministra na takejto limuzíne
Martin vozil ministra na takejto limuzíne

BRATISLAVA - Martina (36), ochrankára šéfa rezortu práce Jozefa Mihála, našli včera s prestrelenou hlavou v ramene Dunaja. Podľa našich informácií mal v robote poriadny problém. Spôsobil totiž nehodu s veľkou škodou, navyše pod vplyvom alkoholu.

Informáciu o Martinovom úmrtí potvrdila hovorkyňa ministerstva Slavomíra Selešová. "Jeden z vodičov, ktorí boli pridelení pánovi ministrovi Mihálovi, už nie je medzi nami. Je to veľká tragédia, je nám to všetkým nesmierne ľúto. Vyjadrujeme hlbokú úprimnú sústrasť najbližšej rodine i všetkým pozostalým," uviedla pre Topky.

Minister bol podľa nej s prácou svojich šoférov maximálne spokojný. Dôkazom má byť aj list, ktorý poslal šéfovi rezortu vnútra Danielovi Lipšicovi s návrhom na ich povýšenie.

Martin však pred dvoma týždnami spôsobil haváriu neďaleko bratislavského Prístavného mosta. Ministerské vozidlo Audi A8 nedalo prednosť autu BMW 3 a naraziť doňho. Obaja aktéri sa ľahko zranili a škoda sa vyšplhala na závratnych 20 tisíc eur.

Problém bol, že ochrankár nebol úplne triezvy. "V čase dopravnej nehody viedol vodič motorové vozidlo Audi  A8 po predchádzajúcom požití alkoholického nápoja. V jeho krvi bola nameraná hodnota  0,37 promile," uviedol bratislavský policajný hovorca František Peczár.

Bol tento incident príčinou včerajšej tragédie? Popoludní ho našiel náhodný okoloidúci v jednom z dunajských ramien mŕtveho. "Muž utrpel strelné zranenie v oblasti hlavy, ktorému podľahol," uviedla krajská hovorkyňa polície Petra Hrášková. To, či išlo o samovraždu, potvrdí až súdna pitva. "PZ v tomto prípade začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," dodala hovorkyňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu