Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Široký ukázal hotel: Takto budú bývať naši hokejisti!

V tomto hoteli budú naši hokejisti snívať medailový sen Zobraziť galériu (9)
V tomto hoteli budú naši hokejisti snívať medailový sen

BRATISLAVA – Hotel, ktorého výstavbu počas rekonštrukcie bratislavského hokejového štadióna sprevádzal škandál, otvoril svoje brány pre návštevníkov. Už dnes večer sa do neho nasťahujú naši chlapci.

Nevýhodou môže byť to, že budú obývať siedme poschodie, kým reprezentanti našich západných susedov budú o poschodie vyššie. Snáď ale nebudú našich po nociach budiť. Hokejistov ubytujú v dvojlôžkových izbách. Vedenie hotela je pripravené aj na možnú improvizáciu. V prípade, ak by prišiel aj najvyšší hráč NHL Zdeno Chára, zabezpečia mu špeciálnu posteľ, aby sa mohol pokojne vystrieť.

Hotel však od začiatku výstavby sprevádzali škandály. Najskôr vyšlo na povrch, že ho stavajú bez povolenia, investor za to dostal aj pokutu. Stále sa špekuluje aj o tom, že naň mohli byť použité náklady z vedľa rekonštruovaného štadióna. Nakoniec sa diskutovalo aj o heliporte, ktorý mal byť tiež postavený na čierno. Podľa PR manažérky hotela Márie Adamovej pristávaciu dráhu pre vrtuľníky na streche ani nechceli. Tvrdí, že kruh na streche zakrýva chladiace zariadenia a vzduchotechniku a tak bol navrhnutý od začiatku. Hotel má spa s bazénom aj saunou a špecializované fitnescentrum.

Zaujímavá vec v súvislosti s ubytovaním sa odohrala aj v Košiciach. Výpravy Švajčiarska a Spojených štátov si totiž vymenili hotely. Stalo sa tak na podnet šéfa Medzinárodnej federácie ľadového hokeja Reného Fassela, ktorému sa zapáčil dizajn hotela v ktorom mali bývať Američania.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu