Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Štadión skolaudovaný: Radičová aj ministri chcú vidieť všetky naše zápasy!

Eugen Jurzyca, Iveta Radičová, Milan Ftáčnik Zobraziť galériu (3)
Eugen Jurzyca, Iveta Radičová, Milan Ftáčnik

BRATISLAVA – Štadión Ondreja Nepelu včera slávnostne skolaudovali. Pri tejto príležitosti si zrekonštruovanú arénu prišla obzrieť aj premiérka Iveta Radičová spolu s ministrom školstva Eugenom Jurzycom a primátorom Bratislavy Milanom Ftáčnikom. Predsedníčka vlády má síce obavy, či hlavné mesto zvládne dopravu a parkovanie, šampionát si však nechce nechať ujsť podobne ako aj členovia jej kabinetu.

Prekvapujúco ako veľká fanúšička slovenského hokeja sa prejavila premiérka, keď sme sa jej spýtali, či sa zúčastní niektorého zo zápasov slovenskej reprezentácie. „Pani premiérka má v pláne pozrieť si všetky zápasy našej reprezentácie – samozrejme, ak jej to pracovný program dovolí. Rovnaký záujem prejavili všetci členovia vlády,“ dostali sme odpoveď od Ľubice Pilzovej, riaditeľky tlačového odboru na úrade vlády. Predsedníčka vlády by si zároveň rada pozrela aspoň jeden zápas v Košiciach.

Lístky pre premiérov iných krajín vraj nie je problém vybaviť, čo nám potvrdili aj na úrade vlády. Hokejový šampionát zaujíma aj českého premiéra a Radičovej kamaráta Petra Nečasa, ktorý podľa Pilzovej prejavil o lístky na hokej okamžitý záujem už vo februári počas summitu premiérov v Bratislave. „Oficiálne žiadosti ešte neprišli. Ak by niektorý z premiérov či veľvyslancov mal záujem prísť osobne na ktorýkoľvek zápas, určite s tým nebude problém,“ doplnila Pilzová. Škoda len, že podobne bezproblémovo sa k lístkom nedostanú aj bežní ľudia. Zápasy slovenskej reprezentácie sú už dávno vypredané a lístky na ne sa na internete predávajú aj za 250 eur.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu