Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

EXKLUZÍVNE Manželka Lipšicovho hovorcu robí pre Širokého: Práca nám rozbíja vzťah!

Michaela a Gábor Grendelovci a ich šéfovia
Michaela a Gábor Grendelovci a ich šéfovia

BRATISLAVA - Tak to je teda poriadne prekvapenie. Topkám sa podarilo zistiť, že Michaela Grendelová, ktorá má na starosti komunikáciu k majstrovstvám sveta v hokeji, je manželkou Gábora Grendela.

Ten je známou postavou z televízie Markíza, odkiaľ po voľbách odišiel robiť hovorcu ministrovi vnútra Danielovi Lipšicovi. Súboj medzi ich šéfmi sa však preniesol aj do ich manželstva. Zaujímavé je to, že Grendelová je podľa oficiálnej stránky majstrovstiev sveta v hokeji v organizačnom výbore, ktorému šéfuje Juraj Široký. To, že medzi ministrom vnútra a podnikateľom nie je ideálny vzťah už z čias bývalej vlády, je známe. O Širokom sa totiž dlhodobo podľa medializovaných informácií hovorí ako o človeku blízkom opozičnej strane Smer.

Ako sme sa dozvedeli, prekvapujúco to kvôli práci dlhšie neklape aj medzi Grendelovcami. Tí majú pritom štvorročného syna. Grendelová nám priznala, že to nie je ideálne. „Ja teraz žijem len svojou prácou. Je šestnásť dní pred šampionátom a som od ráno do noci v robote. O nejakom vzťahu sa momentálne vôbec hovoriť nedá,“ prezradila nám. Grendel prácu svojej manželky pre Širokého nerieši. „Je členkou organizačného výboru pre celosvetové podujatie, v tom problém naozaj nevidím.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu