Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Lukáč so Slotom v hokejových dresoch: Fandia Slovákom či Maďarom?

Ktorému tímu fandí SNS? Zobraziť galériu (2)
Ktorému tímu fandí SNS?

BRATISLAVA – Hokejová horúčka prepadla už aj SNS. Necelé tri týždne pred začiatkom MS v hokeji sa Ján Slota spolu s Vincom Lukáčom odfotili v hokejových dresoch. Fotografiu zverejnili na webovej stránke SNS a vo viacerých mestách sa objavili na bilbordoch. Išlo vraj o nápad Lukáčových fanúšikov. Na internete už však koluje fotografia, na ktorej sú obaja páni v dresoch v maďarských národných farbách. Komu teda fandia?

Po božích Vianociach, ktoré šéf SNS poprial svojim voličom v decembri, tentoraz želanie veselej Veľkej Noci vynechal. Spolu s Lukáčom sa na titulke národniarov a bilbordoch vo viacerých mestách objavili vysmiati a so vztýčenými palcami ako praví fanúšikovia ľadového hokeja v dresoch slovenskej reprezentácie. „Bol to nápad dobrých ľudí, ktorí fandia športu a ktorí mi fandia v parlamente,“ povedal Lukáč pre Topky.

Tipovať víťazov majstrovstiev najprv nechcel, napokon však svoj tajný tip prezradil. „Ja som presvedčený, že o medailu budú hrať naši.“ Finálového súpera slovenských reprezentantov si však netrúfol predpovedať. „Teraz je o tom ťažko hovoriť, lebo nevieme, aké mužstvá pošlú ostatné krajiny,“ doplnil. Slovákov podľa neho čaká silný tlak, na druhej strane aj veľká podpora divákov. Hokejová legenda sa chystá niektoré zápasy navštíviť so svojím šéfom Slotom. „Hlavne, keď budeme v Bratislave, si zavoláme a určite pôjdeme,“ uzavrel Lukáč.

Na internete sa dnes však objavila fotomontáž, na ktorej bývalého hokejistu spolu s Jánom Slotom „obliekli“ do zelených dresov, slovenský znak nahradil ten maďarský a mená politikov dostali podobu našich južných susedov, ktorí sa medzi tímy elitnej kategórie prebojovali naposledy pred dvoma rokmi. Keď sme sa Lukáča opýtali, čo hovorí na zelené dresy, podráždene odpovedal: „A čo mám robiť, pani? To ma provokujete alebo čo? Tak choďte za tým, čo nás navliekol do maďarských dresov. My sme sa nedali v maďarských dresoch odfotiť. Už mi zbytočne nevolajte,“ povedal nahnevane a zložil telefón.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu