Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

V Bratislave zmizla Lucia (14), v Čadci Marcela (16)

Nezvestné Marcela a Lucia
Nezvestné Marcela a Lucia

BRATISLAVA/ŽILINA – Maloletá Lucia Horváthová (14) odišla ešte minulú stredu ráno do školy na Nejedlého ulici v Bratislave.

Od tejto doby sa zdržiava na neznámom mieste a doposiaľ o sebe nepodala žiadnu správu. Policajti teraz žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní a poskytli jej popis: Lucia je vysoká 165 cm, má štíhlu postavu, hnedé oči, tmavohnedé stredne dlhé vlasy. Oblečenú mala hnedú bundu, modré džínsy, biele tričko, sivý sveter, biele tenisky a mala so sebou modrú kabelku.

Ako informoval František Peczár, akékoľvek informácie môžu občania oznámiť na policajné číslo 158, prípadne na čísle 09610 34155.

Policajti v Čadci vyhlásili pátranie po Marcele Síkeľovej (16) z Kysuckého Nového Mesta, ktorú naposledy videli v pondelok večer v jej bydlisku, miesto jej súčasného pobytu nie je známe. Podľa polície je Marcela vysoká 165 cm, strednej postavy, má hnedé oči a čierne vlasy dlhé 50 cm. Popis oblečenia nie je známy.

Akékoľvek informácie môžu občania nahlásiť na najbližší policajný útvar alebo linku 158, informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu