Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Prostitútka (41) zo Žiaru n. Hronom zaúčala školáka do zvrhlostí!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Prostitútka Monika Dubská (41), ktorá si pod svoje "ochranné krídla" zobrala mladého chlapca (12), sa možno snažila omladnúť. Žena svojho zverenca brala na šichtu, kde mu ukazovala, čo všetko robí v aute so svojimi zákazníkmi.

Monika chlapca zneužívala vlani v lete na rôznych miestach Žiaru. Vyzliekla ho donaha, hladkala ho na intímnych miestach a nútila ho, aby sa jej dotýkal aj on. Brávala ho aj na miesta, kde šliapala chodník. Ukazovala mu rôzne sexuálne praktiky a potom sa uisťovala, „či už vie, ako sa to robí“.

Kňažka lásky tvrdí, že je nevinná a celú vec na ňu z nevraživosti narafičila chlapcova rodina. Chceli sa jej zbaviť, pretože ich príslušníčka tiež vykonávala "najstaršie remeslo" na tom istom „pľaci“, kde pôsobila aj Monika.

Odvolala sa, ale krajský súd ju viny nezbavil. Odvolací senát jej akurát zmiernil pôvodný štvorročný rozudok o jeden rok a za sexuálne zneužitie a mravné ohrozenie ju poslal do väzenia s najnižším stupňom stráženia. Rozhodnutie odvolacieho súdu je právoplatné.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu