Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Minister Uhliarik za 8 mesiacov nevycestoval: Má strach z lietania?

Minister vraj čoskoro poletí
Minister vraj čoskoro poletí

BRATISLAVA – Kým jeho kolegovia vo vláde majú za sebou často aj desiatky zahraničných služobných ciest, on ešte za hranicami nebol. Zisťovali sme, či je za tým strach ministra zdravotníctva Ivana Uhliarika z lietania.

Nominant KDH je vo funkcii ministra už osem mesiacov, no zatiaľ nebol ešte ani raz v zahraničí. Šetrenie na služobných cestách vraj za tým nie je. Keď sme sa jeho hovorkyne Kataríny Zollerovej pýtali na pravý dôvod, povedala nám, že prioritou šéfa rezortu bolo riešiť situáciu doma a navštevovať slovenské nemocnice. Keďže väčšina ciest za hranice je letecká, na mieste bola aj otázka, či sa Uhliarik nebojí lietať.

Podobné prípady známych ľudí nie sú ojedinelé, či už spevákov alebo športovcov, ktorí volia často aj na niekoľko tisíc kilometrov vzdialené cesty radšej automobil. Uhliarik vraj takouto fóbiou netrpí. „Štandardne lieta, s rodinou chodieva v lete na dovolenku,“ reagovala Zollerová. Vraj už zajtra ide na zahraničnú cestu do Českej republiky a budúci mesiac poletí do Bruselu. Taká premiérka Iveta Radičová bola v sídle EÚ už minimálne osemkrát.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu