Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Krajcerov syn v USA: Zažil scénu ako z filmu Sám doma

Ministrov syn s mamou Helenou na koči v New Yorku Zobraziť galériu (2)
Ministrov syn s mamou Helenou na koči v New Yorku

BRATISLAVA - Kým minister kultúry Daniel Krajcer úradoval doma, jeho malý syn Daniel spoznával krásy Spojených štátov. Mama a bývalá moderátorka Helena Hupková ho totiž zobrala na návštevu k sestre, ktorá tam už roky žije. Ministrov syn však okrem spoznávania svojho bratranca a krás New Yorku zažil aj kurióznu príhodu.

Hupková sa vybrala do Spojených štátov na tri týždne a postíhala toho naozaj dosť. Bývala u svojej sestry, ktorá sa tam vydala a v lete sa jej narodilo bábätko. Krajcerov syn tak konečne osobne spoznal aj svojho strýka, ktorý je Američan. „Nevie síce po slovensky, ale s Danielkom si veľmi dobre rozumeli,“ povedala nám Hupková. Známa tvár z obrazovky navyše stihla v Amerike navštíviť Fashion week, oslávila 30. narodeniny svojho najlepšieho kamaráta, ale najmä ukázala synovi atrakcie veľkomesta. „Asi najväčším zážitkom bolo pre neho národné múzeum, ale páčil sa mu aj výlet kočom po Central parku,“ prezradila mama malého Danielka.

Najkurióznejšia príhoda sa však výletníkom stala krátko pred odchodom. „Sedeli sme aj s priateľmi na rozlúčkovom šampanskom v hoteli Plaza, kde sa odohrávala aj známa scéna Sám doma, stratený v New Yorku. A veľmi podobná sa stala aj nám. Obsluhoval nás čašník, ktorý vyzeral a tváril sa presne ako muž z toho filmu, ktorý naháňal Macaulay Culkina. Keď sa malému na záver podarilo rozbiť jeden z pohárov, pán čašník na neho prísne pozrel, s kamennou tvárou črepiny spratal a nepomohlo nám ani zľahčovanie situácie a ospravedlnenia. Vďaka nemu sme si však skutočne pripadali ako v tom filme a teraz sa na tom dobre zabávame,“ dodala Hupková.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu