Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Hupková sa vracia na obraz: Stavila na výstrih a holé nohy!

Helena Hupková bude moderovať aj v takýchto Zobraziť galériu (7)
Helena Hupková bude moderovať aj v takýchto "šatičkách".

BRATISLAVA – Štýlový návrat! Moderátorka Helena Hupková (37) sa po dvojročnej pauze opäť vracia na televízne obrazovky. Ako sa zdá, nič nenechala na náhodu. Pred divákov sa postaví v pripravovanej relácii STV s hlbokým výstrihom a krátkou sukňou!

Dala si záležať! Už od septembra sa na obrazovkách verejnoprávnej televízie objaví Helena Hupková. Tá sa na obraz vracia so svojou reláciou Peniaze. Ako vidno na záberoch z nakrúcania, tmavovláska si dala záležať, aby bolo počas televíznej premiéry všetko tip-top. Vrátane jej oblečenia. Finančnými témami sa bude zaoberať „nahodená“ vo vkusných a elegantných šatách, ktoré jej odhaľujú nohy a jemne provokujú výstrihom.

Hupková bola dva roky na materskej dovolenke. Opýtali sme sa jej, či v nej kamery po takejto pauze vyvolali trému. „Samozrejme, bolo aj napätie, veď som pred nimi dlho nestála," priznala moderátorka. Vzápätí na to však dodala: „Mám však zodpovednosť voči tímu, s ktorým reláciu Peniaze pripravujeme, tak verím, že nesklamem."

Okrem Heleny sa pred divákov postaví aj Maroš Košík, ktorého už diváci Slovenskej televízie poznajú. Spoločne s Hupkovou kedysi pracovali v televízii Markíza. „Vždy sme dobre vychádzali a ani teraz tomu nie je inak. Dúfam, že sa naša relácia vo vynovenej podobe bude divákom páčiť," dodáva sympatická moderátorka na záver.   



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu