Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Peter V. rok a pol posielal mladej žene vydieračské správy

STARÁ ĽUBOVŇA – Tomu sa hovorí neodbytný ctiteľ! Rok a pol bombardoval Peter V. (33) z Vranova nad Topľou výhražnými aj zúfalými esemeskami a telefonátmi svoju vyvolenú Ivetu B. (23) zo Starej Ľubovne. Keď jeho city neopätovala tak, ako si to predstavoval, hrozil dievčine aj jej rodine dokonca smrťou!

Výhražné esemesky začala študentka od Petra V. dostávať v januári minulého roka. Obaja sa už poznali, no Vranovčan chcel viac. Dožadoval sa, aby s ním Iveta chodila. Viackrát jej dokonca navrhol manželstvo a zastrájal sa, že ak si ho nezoberie, ublíži jej.

Po odmietnutí začal útoky cez mobil stupňovať. Napokon napísal, že ak sa za neho nevydá, zabije jej sestru. Nepomohla ani zmena telefónneho čísla. Vyhrážanie a vydieranie pokračovalo. Tentoraz vyhrážky adresoval už nielen Ivete, začal zastrašovať aj jej sestru a otca. Tomu dokonca poslal fax s výhražným textom, ku ktorému sa však otec Ivety B. nechcel vyjadriť. Ivetina rodina dúfa, že ich peklo sa skončilo minulý týždeň, keď polícia páchateľa zaistila v Starej Ľubovni.

„So žiadosťou o pomoc sa na nás obrátila rodina už v júni. Páchateľa sme zaistili v Starej Ľubovni,“ uviedol nemenovaný policajný zdroj z Okresného riaditeľstva v Starej Ľubovni. Neodbytného zaľúbenca vzal sudca do väzby. Polícia ho obvinila z vydierania a vyhrážania. Ak ho súd uzná za vinného, hrozí mu trest vo výške od 2 do 6 rokov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu