Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Plháková a Kaliňák už v parlamente nesedia a za titulom najsexi poslanca nesmútia

Zuzana Plháková Zobraziť galériu (25)
Zuzana Plháková

BRATISLAVA - Je čas na zmenu! Kaliňák (Smer) a Plháková (SDKÚ) si svoje tituly najsexi poslancov užívali minulé volebné obdobie. Kým Kaliňák to dotiahol na ministra, sexi Plháková ostala túto sezónu pred bránami parlamentu.

Po voľbách 2002 Nový Čas vyhlásil tipovaciu súťaž o najkrajšieho poslanca NR SR. Vy, naši čitatelia, ste rozhodli, že titul Najsexi poslanec si zaslúži Robert Kaliňák a zo žien sa vám najviac pozdávala Zuzana Plháková. Kaliňák stihol za minulé funkčné obdobie popri udržiavaní si sexi výzoru aj zbaliť atraktívnu Zuzanu a predložiť pár zákonov. Dnes hádže zvodné úsmevy na ministerskej stoličke. A či za titulom bude smútiť? „Ani nie, rozhodne to želám niekomu inému, nech si to len užije,“ povedal.

Sexi Zuzana svojmu titulu ostala verná celé obdobie pôsobenia v parlamente. Vždy nahodená a s upravenou frizúrou. Voličom to zrejme nestačilo, a tak ju toto funkčné obdobie vyradili z hry. A ako ona prežíva odobratie titulu? „To sa teším, ak to bude niekto z SDKÚ. Dúfam, že sa pán Hort (dnes podpredseda NR SR za SDKÚ - pozn. red.) a ďalší nebudú realizovať a uvedomia si, že ženy do politiky patria a pre vek a výzor by ich nemali v práci diskriminovať,“ reagovala s miernou iróniou v hlase Plháková.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu