Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Lukáčove valentínske esemesky: Exmilenka ho chce od seba na 200 metrov

Vincent Lukáč
Vincent Lukáč

BRATISLAVA - Konflikt medzi poslancom SNS Vincentom Lukáčom a jeho exmilenkou Kamilou Mokošovou nemá konca kraja. Dokonca aj na Valentína ju mal politik obťažovať svojimi esemeskami. V nich sa jej má vyhrážať. Mokošová preto zvažuje, že požiada o predbežné opatrenie, aby sa k nej národniar nemohol priblížiť na vzialenosť menšiu, ako 200 metrov.

„Chcem žiť normálne, čo mám robiť, aby pochopil, že už je medzi nami koniec. Nechcem skončiť v nemocnici, ani na psychiatri, ani mŕtva,“ prezradila nám exmilenka. Na Valentína sa to dokonca stupňovalo a Mokošová podľa vlastných slov, nemá pokoj. „Aj dnes mi písal ako ma miluje a zároveň sa mi aj vyhráža, že kým bude dýchať tak si to so mnou vybaví, “ reagovala s tým, že Lukáč je ňou posadnutý a keďže má imunitu, tak si môže robiť čo chce a ju nikto neochráni.

Vraj jej aj volal, ale ona to nedvíhala. Potom jej mala prísť správa, že nemá provokovať, lebo uvidí. Minulý týždeň jej vraj zase volal , že ju čaká pod bránou a preto skončila v nemocnici. „Lekári mi radili hospitalizáciu,“ uviedla. Vraj už otravuje aj jej kamarátky, ktorým vyvoláva. „Bojím sa a po tomto všetkom zvažujem podanie, aby sa ku mne nemohol priblížiť na viac ako dvesto metrov," dodala. Lukáč odmieta, že by ju obťažoval. „Ja mám dnes narodeniny, nech si robí čo chce, mňa to už nezaujíma. Na akých 200 metrov, viete, ako som bol blízko u nej tri mesiace?,“ reagoval poslanec.

Verejnosť sa o vzťahu Lukáča a Mokošovej dozvedela v lete minulého roku. Romantický vzťah vydržal však len tri mesiace. Poslanec sa hneď po po voľbách stal jednou z najmedializovanejších postáv. Najskôr mu zhorelo auto, potom sa preslávil výrokmi o mafii, či tým, že sedí vo vláde a nakoniec bitkou pred košickým hotelom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu