Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vincenta Lukáča napadli na stužkovej, tvrdí SNS

Vincent Lukáč
Vincent Lukáč

BRATISLAVA – Vincent Lukáč sa opäť zviditeľnil, nebolo to však v parlamente, ale v jednom z košických hotelov. Kým SNS tvrdí, že Lukáč bol obeťou, jeden z portálov popísal incident presne naopak.

Poslanca v sobotu napadol bývalý manžel jeho expriateľky, tvrdí SNS. K incidentu došlo údajne po tom, čo Lukáč priniesol svojej bývalej priateľke potvrdenia o účtoch za telefón, ktoré za ňu zaplatil. V hoteli bola práve stužková slávnosť jej syna. Keď jej tieto potvrdenia odovzdával, podľa SNS ho bezdôvodne fyzicky napadol expriateľkin bývalý manžel.

Naopak, podľa portálu noviny.sk sa "maturanti sa mali stať svedkami agresívneho Lukáča, údajne poriadne potuženého alkoholom". Do priestorov hotela Yasmin vošiel napriek tomu, že tam nebol pozvaný. "V jednom okamihu začuli krik a to ako vulgárne nadáva na jedného z rodičov. Otcovi maturanta mal darovať dokonca facku a podľa sklamaných žiakov vraj padlo niekoľko kopancov," uvádza portál. Ako dodal, napadnutý rodič bol po incidente podať trestné oznámenie na blízkom policajnom oddelení. O tom, či podal žalobu aj Lukáč, nie sú informácie.

Médiá o prípade informovala SNS. "Vzhľadom na pokusy niektorých tiežprofesionálnych médií obrátiť situáciu proti nemu i SNS, a vzhľadom i na tendenčné otázky niektorých novinárov k tomuto súkromnému incidentu kladené pánu poslancovi Lukáčovi i ďalším predstaviteľom SNS, si dovoľujeme médiá informovať o tom, čo sa stalo," uviedlo tlačové oddelenie strany. SNS tvrdí, že Vincent Lukáč sa útoku exmanžela svojej bývalej priateľky len bránil a má na to svedka.

"O súkromnom incidente, ktorý Vincent Lukáč nevyvolal, informujeme z toho dôvodu, aby sa médiá nemuseli znižovať k vopred pripraveným lživým mediálnym dohadom a špekuláciám, ktoré by mohli poškodiť jednak jeho meno a jednak meno Slovenskej národnej strany," uvádza SNS vo svojom vyhlásení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu