Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Lukáč: Napadli ma dvaja. Exmanžel a jeho kamarát!

Vincent Lukáč
Vincent Lukáč

BRATISLAVA – Sobotňajší incident na stužkovej slávnosti syna expriateľky Vincenta Lukáča bude mať dohru. Poslanec za SNS sa rozhodol podať trestné oznámenie na jej bývalého manžela. Najnovšie mali byť útočiaci muži dvaja.

Po dnešných medializovaných vyjadreniach Vincenta Lukáča o tom, že trestné oznámenie nepodá a tento problém si vyrieši sám, sa poslanec rozhodol inak. Topkám prezradil, že už trestné oznámenie podal. Konkrétne za fyzické napadnutie, ohováranie, krivú výpoveď a poškodenie dobrého mena. „On (exmanžel bývalej priateľky) na mňa dáva trestné oznámenie za ublíženie na zdraví, čo som sa ho ani nedotkol. Oni dvaja ma napadli, exmanžel a jeho kamarát,“ rozhorčene povedala pre Topky bývalá hokejová hviezda.

Opačný názor majú však podľa portálu noviny.sk maturanti, ktorí sa stali svedkami nepríjemnej potýčky. Lukáč údajne agresívne napadol jedného z rodičov, vulgárne mu mal nadávať a ujsť sa mu mala aj facka. „Podľa sklamaných žiakov vraj padlo niekoľko kopancov,“ uvádza portál.

Dôvodom pre Lukáčov nečakaný vpád do košického hotela Yasmin, kde sa stužková konala, boli podľa Lukáča zaplatené faktúry za telefón, ktoré priniesol svojej bývalej priateľke. Poslanec za SNS sa však po nepríjemnom slede udalostí na jej adresu vyjadril nie veľmi lichotivo. „Keď ja som omyl, tak aj ona je omyl, že sme sa stretli,“ povedal nahnevane.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu