Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Na prokuratúre milujú autá: Chcú miliónovú limuzínu!

Požiadavkám prokuratúry vyhovuje asi len Audi A8 quatro. Zobraziť galériu (2)
Požiadavkám prokuratúry vyhovuje asi len Audi A8 quatro.

BRATISLAVA - Tak na takýto luxus by si zvykol každý. Generálna prokuratúra objednala podľa denníka Pravda pre svojho prvého námestníka Ladislava Tichého luxusnú limuzínu v hodnote niekoľkých miliónov korún. A s výbavou, ktorá mnohým vyrazila dych...

Generálna prokuratúra vypísala na dodávku auta verejnú súťaž. Podmienky, ktoré si však stanovila, určite mnohým predajcom limuzín skrivili úsmev na tvári. Uspeje len auto s koženým športovým volantom, vyhrievanými sedadlami, ozdobnými lištami na oknách, deviatimi reproduktormi, televíznou prípojkou, vakom na lyže a športovými sedadlami. A aby toho nebolo dosť, nové auto musí byť s pohonom všetkých štyroch kolies, motor benzínový a s výkonom aspoň 191 kW. Podľa prokuratúry má vozidlo nahradiť súčasný bavorák vyrobený v roku 1996.

Zdá sa, že Tichý vie, čo je dobré. Zažiť jazdu sediac v športovom sedadle a zvierajúc kožený športový volant by si určite nedal ujsť ani znalec motorov prezident Gašparovič. Smola, hlava štátu si „užíva“ dve takmer desaťročné BMW sedmičkového radu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu