Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Primátora Nitry hospitalizovali: Kolaps na plese!?

Jozef Dvonč Zobraziť galériu (2)
Jozef Dvonč

BRATISLAVA – Primátor Nitry Jozef Dvonč (56) zrejme na minulý víkend tak skoro nezabudne. Práve v najlepšej zábave mu totiž náladu prekazila náhla nevoľnosť. Politika museli hospitalizovať pre podozrenie zo srdcového kolapsu.

V nitrianskej fakultnej nemocnici nám potvrdili, že Dvonča priviezli na kardiologické oddelenie. „Urobili sme mu testy a v pondelok bol prepustený,“ povedala nám jedna zo sestier. Kolaps potvrdil aj samotný primátor, aj keď sa najskôr o svojom zdravotnom stave nechcel rozprávať. „Bola to len taká malá nevoľnosť, ktorá sa vyriešila počas nedele. Od utorka som už v práci,“ povedal nám Dvonč. Tvrdí, že už sa cíti dobre a nemá obavy o svoj stav. A čo hovorí na to, že za kolapsom môže byť víkendové plesanie? „To nemá súvis s plesom, to bolo skôr od prepracovanosti a únavy,“ dodáva politik.

Kandidát strany Smer možno nezvládol aj tlak verejnosti z posledných týždňov. Jeho meno sa totiž spomínalo v súvislosti s nadštandardnými platmi primátorov a starostov. Dvonč podľa médií zarába 4 744 eur mesačne, čo je o takmer tisícku viac ako premiérka Iveta Radičová.

Primátora Nitry hospitalizovali: Kolaps
Zobraziť galériu (2)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu