Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Falošná žobráčka v centre Bratislavy!

Žobráčka žobre so šatkou na hlave a silnými dioptriami na nose, neskôr behá v bermudách, mikine a šiltovke.
Žobráčka žobre so šatkou na hlave a silnými dioptriami na nose, neskôr behá v bermudách, mikine a šiltovke.

BRATISLAVA - Nehorázna drzosť! Známa bratislavská žobráčka sa za žobráčku v skutočnosti iba vydáva! Žena kľačiaca najčastejšie na Rybnom námestí sa do kostýmu "chudobnej babičky" dennodenne prezlieka! Je jasné prečo... Aby v ľuďoch vzbudzovala ľútosť a súcit a tak od nich vymámila čo najviac peňazí!

V skutočnosti ide o 43-ročnú Petržalčanku, ktorá s exmanželom predala spoločný byt a od roku 2005 žije na ulici. Vyžobrané peniaze minie spolu so svojím kumpánom najmä na cigarety a alkohol. Bratislavčania ju stretávajú už niekoľko rokov v historickom centre mesta. Žobre v starých babičkovských šatách, so šatkou na hlave a v okuliaroch so silnými dioptriami. Vzbudzuje dojem dobrej babičky, ktorú deti s vnukmi vyhodili na ulicu. To všetko je však iba pretvárka, dobre zahraná herecká úloha! Do ,žobráckeho´ odevu sa táto žena iba prezlieka! Keď nežobre, tak nosieva bermudy, mikinu a šiltovku zn. Nike!

"Prichádza sem každé ráno rezkým krokom v spoločnosti ďalšieho asociála, asi jej pasáka. Do kríkov vlezie v bermudách a mikine a vylezie z nich v zástere, so šatkou na hlave a dioptriami na nose," hovorí jeden zo stánkarov z Rybného námestia. Mimochodom, spomínané námestie si podarená trojica nevybrala náhodou. Práve tadiaľ totiž vchádzajú do centra mesta skupinky turistov z výletných lodí. "Tá žena musí každý deň vyžobrať ,ťažké´ peniaze," dodáva náš informátor. Reportéri Nového Času oslovili falošnú žobráčku. Na našu otázku, prečo sa každé ráno prezlieka do žobráckeho oblečenia, odpovedal jej kumpán: "Ťahaj do pi... Keď tie fotky uverejníš, tak uvidíš!"


Mestská polícia: „O tom, že sa prezlieka, sme nevedeli...“
Fotografie "chudobnej žobrajúcej babičky" sme ukázali veliteľovi Mestskej polície Starého Mesta Jozefovi Hitkovi. Tvár žobrajúcej starenky mu bola známa. To, že ide iba o herecký kostým, bola preňho novinka. Okamžite konal. "Ženu sme predviedli na policajnú stanicu za účelom podania vysvetlenia vo veci spáchania priestupku. Priznala sa, že pred žobraním sa prezlieka do kostýmu, aby svojím vzhľadom vyvolala dojem staršej osoby, a tým aj väčšej ľútosti okoloidúcich. O takto získané peniaze sa delila so svojím priateľom z Dunajskej Lužnej," povedal.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu