Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Policajt, ktorý zastrelil synov, leží na psychiatrii so zlými vyhliadkami

O prípade Nový Čas prvýkrát informoval 12. 6. 2006.
O prípade Nový Čas prvýkrát informoval 12. 6. 2006.

TRENČÍN - Svojej rodine pripravil smrť, a sebe život, v ktorom bude navždy odkázaný na pomoc iných! Policajt Florián Z. (33), ktorý v Neninciach zabil obe deti aj manželku a prestrelil si hlavu, leží v Nemocnici pre obvinených a odsúdených v Trenčíne a s tamojším personálom komunikuje. Hoci vedenie nemocnice odmieta o jeho stave čokoľvek prezradiť, Novému Času sa podarilo zistiť, že muž už zrejme nikdy nebude schopný postarať sa sám o seba.

Podľa zdroja blízkeho väzenskej nemocnici ležal prvé dni Florián Z. na internom oddelení, teraz je na psychiatrii. Policajt, ktorému lekári takmer nedávali šancu na prežitie, dnes s personálom nemocnice komunikuje.

„Vety nie je schopný zložiť, no na otázky dokáže jednoslovne odpovedať,“ tvrdí náš zdroj. „Na toaletu sa však nepýta, potrebu vykonáva pod seba.“ V takomto stave zrejme policajt zostane do konca života. „Prognózy nie sú dobré,“ dodal náš zdroj. Vedenie nemocnice mlčí.

„Nevidím dôvod, prečo by sme informácie o pacientoch a ich stave poskytovali. Neviem, či je vôbec tu, je to možné,“ dodal riaditeľ Ladislav Getlík. Tragédia, pri ktorej muž usmrtil manželku Žofiu († 28) aj synov Markusa († 5) a Enrika († 9), sa stala v Neninciach pri Veľkom Krtíši 10. júna. Motívom bola pravdepodobne žiarlivosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu