Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sexi moderátorka Skoncová: Prsia robili na verejnosti KUK!

Soňa Skoncová si obliekla odvážne tielko. Zobraziť galériu (12)
Soňa Skoncová si obliekla odvážne tielko.

BRATISLAVA - Inšpirácia z Ameriky?! Modelka Soňa Skoncová (25) už dlhšiu dobu striedavo žije v USA a na Slovensku. Nám sa pred pár dňami podarilo zachytiť ju pri návšteve rodnej krajiny. Tmavovláska sa pri posedení na nábreží Dunaja predviedla v outfite, ktorý kombinoval štýl ulice so sexi detailom. Spod tielka jej totiž vykúkali prsia!

Soňa Skoncová sa zviditeľnila účasťou v súťaži krásy, keď v roku 2009 získala titul 1. vicemiss Slovensko. Ako sa zdá, za ten čas prešla poriadnymi zmenami. A to nielen pracovnými, keď napríklad získala moderátorský flek vo Fashion TV, ale aj súkromnými. V druhom spomínanom prípade to vidno najmä na spôsobe jej obliekania. Zatiaľ čo v minulosti kráske vadilo, keď mala na módnej šou predvádzať outfity odhaľujúce jej prednosti, v súčasnosti jej zjavne nerobí problém obliecť si vyzývavé kúsky dobrovoľne.

Sami sme sa o tom presvedčili nedávno, keď sme ju v sexi prvku zo súkromného šatníka nafotili na nábreží bratislavského Dunaja. Tam posedávala na drinku spolu s Miss Slovensko 2009 Barborou Franekovou. Zatiaľ čo bývalá kráľovná krásy zvolila decentný outfit, Soňa je zrejme poznačená trendmi z USA. Na hlave totiž mala nastoknutú šiltovku, ktorú nakombinovala k ružovému tielku. To však bolo tak trochu neposlušné, pretože pri každom pohybe odhaľovalo časť jej predností. A keďže nemala Skoncová spodnú bielizeň, musela si dávať pozor na to, aby zo svojho tela neukázala viac, než chcela. Inšpirovali by ste podobným outfitom tiež?

Čo hovorí Soňa Skoncová na štýl obliekania u nás a v USA, sa dozviete TU. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu