Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Blesková premena slovenskej modelky: Stačí pár minút a je z nej chlapča!

Soňa Skoncová je ženou mnohých podôb. Počas jedného večera sa predviedla ako elegantná dáma, behom chvíľky sa však zmenila na pojašenú uličnicu. Zobraziť galériu (31)
Soňa Skoncová je ženou mnohých podôb. Počas jedného večera sa predviedla ako elegantná dáma, behom chvíľky sa však zmenila na pojašenú uličnicu.

KOŠICE – Šaty robia človeka! Moderátorka Fashion TV Soňa Skoncová (25) je ženou mnohých podôb. Potvrdila to aj počas piatkovej párty, ktorú usporiadala riaditeľka módnej televízie Gabriela Drobová (38) v Košiciach. Súčasťou žúru bola aj prehliadka, počas ktorej zažiarila sexi tmavovláska v spoločenských šatách. Keď však zhasli kamery a reflektory, kráska zmenila na nepoznanie. Od elegantnej dámy mala veru poriadne ďaleko!

S módou si tyká! Soňu Skoncovú možno bezpochyby zaradiť k známym Slovenkám, ktoré sledujú najnovšie trendy v obliekaní. V spojitosti so štíhlou postavou je tak pohľad na ňu vždy pastvou pre oči. Nečudo, že moderátorku môžeme pomerne často vídať aj na našich prehliadkových mólach.

V úlohe manekýnky sa Skoncová ocitla aj na piatkovej párty, ktorú usporiadala Fashion TV v Košiciach. Na veľkolepom žúre sa podľa našich informácií zabávalo okolo 700 ľudí. Súčasťou večera bola aj módna šou, počas ktorej sa predvádzali kolekcie vytvorené z košických butikov a tiež luxusné šperky Lenky Matouškovej. Zaujímavosťou je, že jej tvorba očarila napríklad aj Madeleine Albright. V závere sa predstavila dizajnérka Jana Kuzmová so spoločenskými róbami.  A práve v jej trblietavých šatách Soňa na móle priam žiarila.

Keď sa však počas večera skončilo so všetkými oficialitami, moderátorka zatúžila po pohodlí. Behom niekoľkých minút totiž vymenila vysoké podpätky za pohodlnú obuv, elegantné šaty za voľný top a na hlavu si nasadila šiltovku. Vyzerá to tak, že pred kamerami je kráska síce za dámu, mimo nich si však potrpí hlavne na to, aby sa cítila pohodlne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu