Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Krásna Slovenka prekvapila okolie: Tajná svadba v Las Vegas?!

Soňa Skoncová zverejnila na sociálnej sieti fotografiu, na ktorej spoločne s priateľom Róbertom vyzerali ako mladomanželia. Zobraziť galériu (5)
Soňa Skoncová zverejnila na sociálnej sieti fotografiu, na ktorej spoločne s priateľom Róbertom vyzerali ako mladomanželia.

LAS VEGAS – Nečakané prekvapenie! Modelka a zároveň moderátorka Fashion TV Soňa Skoncová (25) sa už dlhšiu dobu zdržiava v Amerike. So svojimi priateľmi komunikuje najmä prostredníctvom sociálnej siete, cez ktorú ich dnes ráno poriadne zaskočila. Vicemiss Slovensko z roku 2009 totiž na svojom profile zverejnila svadobnú fotografiu, na ktorej so svojim priateľom Róbertom vyzerajú ako šťastní manželia.

Soňa Skoncová a jej priateľ Róbert sú spolu už viac ako desať rokov. Modelka sa netají tým, že je po jeho boku šťastná. Momentálne sa obaja zdržiavajú v USA, konkrétne v Las Vegas. Práve toto mesto je známe tým, že sa tam množstvo párov rozhodne pre vážny životný krok, akým je uzatvorenie manželstva. Nečudo teda, že jednu z miestnych svadobných kaplniek navštívila aj krásna tmavovláska s dlhoročným partnerom. Tam vznikli aj typické svadobné zábery.

Soňa na fotografiách pózuje so závojom na hlave. Okamžite to na sociálnej sieti vyvolalo medzi jej priateľmi špekulácie o tom, že sa za veľkou mlákou s priateľom zosobášili. Od modelky sme preto zisťovali, či naozaj išlo o významný krok v jej živote. „Nevzali sme sa, bolo to v rámci fotenia a srandy, ktoré som absolvovala vo Vegas,“ uviedla veci  na pravú mieru Skoncová.

Tá poplietla viacerých svojich blízkych, ktorí ju už stihli na sociálnej zaplaviť blahoželaniami. Hoci by sa mohlo zdať, že v prípade dlhoročných partnerov je uzavretie manželstva prirodzeným krokom, nie je tomu tak. Tmavovláska nám totiž prezradila, že o svadbe zatiaľ spoločne s Róbertom neuvažujú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu