Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Vážne chorá Céline Dion (56) na titulke BEZ PODPRSENKY: Prezradila, ako na tom je a či sa niekedy vráti!

Celine Dion
Celine Dion (Zdroj: SITA)

OTTAWA - Kanadská speváčka Céline Dion (56) už niekoľko rokov bojuje s vážnym neurologickým ochorením zvaným Stiff-Person Syndrom. Od oznámenia svojej diagnózy sa špekuluje o tom, či sa ešte niekedy vráti na pódium. Túto a aj mnohé iné otázky objasnila v najnovšom rozhovore. Okrem toho prekvapila fanúšikov aj poriadne odvážnym záberom.

Galéria: Céline Dion

V roku 2022 speváčka v emotívnom videu oznámila, že trpí takzvaným syndrómom stuhnutej osoby. Odvtedy sa Dion objavuje na verejnosti len výnimočne a rovnako málo rozpráva aj o svojej diagnóze.

Výnimku však spravila v nedávnom rozhovore pre magazín Vogue France, čím sa vrátila do sveta šoubiznisu. V interview odpovedala na viacero otázok. Tou, ktorá zaujímala všetkých jej fanúšikov bola tá, ako na tom v súčasnosti je. 

„Mám sa dobre, ale je to ťažká práca. Beriem to deň za dňom. 5 dní v týždni chodím na atletickú, fyzickú a vokálnu terapiu. Musím sa s tým naučiť žiť a prestať sa spochybňovať. Zo začiatku som sa často pýtala, prečo sa to stalo mne, čo som urobila alebo či je to moja chyba. Život vám však nedá žiadne odpovede. Musíte ho žiť. Rozhodla som sa, že budem pracovať na mojom tele a aj duši spolu s odborníkmi. Chem byť mojou najlepšou možnou verziou. Mojím cieľom je opäť vidieť Eiffelovku," povedala speváčka. 

Okrem toho však poriadne prekvapila aj odvážnou fotkou, na ktorej sa ukázala bez podprsenky. Dion však nevynechala ani otázky, ktoré smerujú k jej návratu na svetové pódiá. „Na to bohužiaľ nemôžem odpovedať. Už 4 roky si hovorím, že sa nevrátim, že na to mám, že som pripravená, že nie som pripravená... Nemôžem vám povedať, že napríklad o 4 mesiace budem na pódiu. To vie povedať len moje telo," doplnila hudobníčka. 

Viac o téme: Céline Dion
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu