Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Danica zo seriálu Pod povrchom: Na móle ukázala bradavku!

Jana Tomas predviedla na móle odvážny model. Zobraziť galériu (29)
Jana Tomas predviedla na móle odvážny model. (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Vykukla jej! Na stredajšej prehliadke s názvom Red Carpet predviedli modelky naozaj odvážne kúsky. Úlohy manekýnky sa zhostila aj Jana Tomas (32), ktorá je známa napríklad z jojkárskeho seriálu Pod povrchom. V ňom stvárňuje zhodou okolností tiež postavu modelky Daniely. Včera však odhalila na červenom koberci viac, než ukazuje pred kamerami. Odvážny priesvitný outfit spôsobil, že jej spod neho vykukla do objektívu bradavka.

Na včerajšej módnej šou predviedli  v priestoroch bratislavského hradu manekýnky novú kolekciu oblečenia na jeseň a zimu. Spolu s profesionálkami sa na mólo postavila aj bývalá adeptka na post moderátorky Fashion TV Jana Tomas. Blondínka predviedla počas večera viacero outfitov, no jeden z nich bol doslova neprehliadnuteľný. Odhaľoval totiž jej ženské prednosti.

Jana, ktorá zhodou okolností stvárňuje v jojkárskom seriáli Pod povrchom postavu modelky Danice, zvládla včerajšiu prezentáciu v odvážnom modeli na výbornú. Hoci si bola vedomá, že vyzývavý top odkrýva jej intímne partie, nedala na sebe znať nervozitu.

V súvislosti s módnou šou treba podotknúť, že tridsaťdvaročná Jana nebola jedinou, kto predviedol šteklivý model. Aj profesionálky sa po červenom koberci prešli v outfitoch, ktoré možno zaradiť do kategórie vyzývavých. Príkladom môžu byť šaty, ktoré zozadu odhaľovali manekýnkin zadoček.

Zábery z prehliadky nájdete v našej GALÉRII!

Tip: Pozrite si seriál Pod povrchom. Presný čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu