Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Trapas slovenskej moderátorky na večierku: Jediná sekunda jej skazila celý večer!

Soňa Skoncová prišla na akciu vyobliekaná. Domov odchádzala s obliatou sukňou. Zobraziť galériu (14)
Soňa Skoncová prišla na akciu vyobliekaná. Domov odchádzala s obliatou sukňou.

BRATISLAVA - Stačila chvíľka a ...! Moderátorka jojkárskeho Top Star magazínu a zároveň módnej televízie Fashion TV Soňa Skoncová (27) v spoločnosti pravidelne púta pozornosť štýlovým oblečením. Inak tomu nebolo ani na zahájení letných zliav v jednom z luxusných bratislavských butikov. Žiaľ, večer nedopadol pre tmavovlásku a jej outfit najšťastnejšie. Pred pohľadmi všetkých prítomných jej totiž priateľ Róbert (27) vyrobil úsmevný trapas.

Osobnosti slovenského šoubiznisu si to pred pár dňami namierili do centra Bratislavy. Práve tam sa totiž v jednom z luxusných butikov konalo zahájenie letných zliav. Niet preto divu, že si spoločenskú akciu nenechali ujsť predovšetkým známe ženy. Pokochať sa módnymi kúskami najvychytenejších svetových návrhárov prišla aj moderátorka Soňa Skoncová.

Tej však radosť z dizajnérskych šiat a topánok nevydržala dlho. Jej nadšenie z toľkých krásnych modelov totiž rázom prekazila nehoda. „Aha, celú sukňu mám obliatu od šampanského,“ posťažovala sa svojej šéfke - riaditeľke Fashion TV Gabriele Drobovej.

Ako sa nám podarilo zistiť, o úsmevný trapas sa postaral jej partner Róbert, ktorý na svoju lásku nechtiac vylial celý pohár "bubliniek". Zvyšok večera tak tmavovláska strávila sediac na múriku pred obchodom. S obrovským fľakom na šatách sa totiž rozhodne nemala chuť nikde ukazovať.

Okrem už spomínaných si prišli vybrať pár luxusných kúskov aj manželia Thomas a Abbie Puskailerovci, jojkárska moderátorka Adriana Kmotríková, či slovenská topmodelka Michaela Kocianová. Tá si akciu nenechala ujsť ani napriek tomu, že len pred pár hodinami priletela z ďalekého New Yorku. 

Soňa Skoncová po nepríjemnej udalosti strávila zvyšok večera sediac na múriku pred obchodom.
Zobraziť galériu (14)
Soňa Skoncová po nepríjemnej udalosti strávila zvyšok večera sediac na múriku pred obchodom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu