Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Chuderka Dara: Matej, kde si, keď ťa potrebuje?

Matěj Homola a Dara Rolins. Zobraziť galériu (4)
Matěj Homola a Dara Rolins.

PRAHA – Nemá ho nablízku! Speváčka Dara Rolins (37) v týchto dňoch prežíva najťažšie chvíle svojho života. Podpora zo strany najbližších je to, čo teraz najviac potrebuje. Jej partner Matěj Homola (36) však pri jej boku chýba!

Dara sa v týchto dňoch spamätáva z tragickej udalosti, ktorá sa stala uplynulý víkend. V sobotu bola účastníčkou tragickej autonehody, pri ktorej zomrel šesťdesiattriročný motocyklista. Zronená speváčka prekonáva ťažké chvíle. Skrýva sa na neznámom mieste v spoločnosti svojej dcéry Laury a manažérky Evy Skállovej. Po svojom boku by určite potrebovala aj  partnera Matěja Homolu. Ten sa však venuje pracovným povinnostiam. Nahráva cédečko a navštevuje ju len sporadicky. Od nehody, ktorá sa stala v sobotu, ju navštívil len raz. A to až v stredu večer.   

Nie je to po prvýkrát, čo sa Homola nespráva ako najvzornejší partner. Nedávno si napríklad neodpustil nemiestne poznámky na blondínkinu adresu. A to na verejnosti! Čudný vzťah medzi týmito partnermi nezmenilo ani narodenie dcéry Laury. Okrem toho, že žijú oddelene, tak aj dovolenky trávia každý po svojom.  „Sme ako dve planéty, každá na svojej obežnej dráhe. Krúžime okolo seba, občas sa stretneme, občas minieme... Milujeme sa,“ vyjadrila sa nedávno v rozhovore pre týždenník Šarm speváčka. Ďalej priznáva, že nad vecami, ktoré na ňom nedokáže zmeniť sa už netrápi.

Zdá sa, že pop diva je s nezvyčajným partnerským vzťahom spokojná a Matěja prijala takého, aký je. Čo si o tom myslíte vy? Mal by jej byť v týchto chvíľach väčšou oporou? Zahlasujte v ankete pod článkom.

Viac článkov o tragickej nehode:

Dara Rolins mala autonehodu: Usmrtila motocyklistu!

Dara Rolins: Po nehode sa zrútila, no je v poriadku!

Dara Rolins po tragédii: Tajný list pre zdrvenú vdovu!

Čierny zoznam celebrít: Tragédiu a nešťastie za volantom zažili okrem Rolins aj títo!

Desivá spoveď svedka nehody: Dara ho zmietla z cesty!

Dara Rolins: Toto napísala žene, ktorej usmrtila manžela!  

Tvrdý odkaz pre Daru od dcér motocyklistu: Chceme tvoju SMRŤ!

Dara Rolins: Toto sa dialo, kým zistila, že zomrel!

Darin právnik o tragickej autonehode: Rolins nie je vinná!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu