Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Dara Rolins: Toto sa dialo, kým zistila, že zomrel!

Dara netušila, aké mala nehoda následky. Zobraziť galériu (6)
Dara netušila, aké mala nehoda následky.

PRAHA – Bola v sladkej nevedomosti! Speváčka Dara Rolins (37), ktorá v sobotu spôsobila tragickú autonehodu, prežívala v ten deň vcelku bežné popoludnie. Skazil jej ho však nepríjemný telefonát, ktorý speváčke úplne zmenil život!

Podľa informácií, ktoré pre český denník Aha! prezradil zdroj zo speváčkinho okolia, išla Dara po nehode rovno za svojím partnerom Matějom Homolom do domu na Vyžlovke. „Policajti ju z miesta nehody poslali domov. Ona skutočne bola v tom, čo jej povedali na mieste – že motocyklista žije, len je dolámaný,“ prezrádza človek, ktorý je pop dive blízky. Speváčka tak aj napriek nepríjemnej búračke trávila normálne popoludnie.

Psychicky ju však položil telefonát od speváka a producenta Michala Davida. Ten sa od svojho známeho z nemocnice, kde motocyklista zahynul, dozvedel smutnú správu. „David zavolal Dare, že človek, ktorého zrazila autom, zomrel. Hneď na to sa psychicky zrútila. A keby pri nej nebol Matěj, asi by to ani nerozdýchala,“ dodáva pre denník Aha! ich zdroj. Polícia oficiálne kontaktovala Rolins kvôli smrteľnej nehode až na ďalší deň ráno. Po tejto zdrvujúcej správe sa Dara zbalila a odišla z Prahy, aby sa vyhla tlaku verejnosti.  

Súdna pitva bola už vykonaná, čaká sa len na výsledky. Vinník dopravnej nehody ešte stále nie je určený. Pohreb zosnulého Jindřicha Rotrekla je naplánovaný na piatok o 10:30. 

Viac článkov o tragickej nehode:

Dara Rolins mala autonehodu: Usmrtila motocyklistu!

Dara Rolins: Po nehode sa zrútila, no je v poriadku!

Dara Rolins po tragédii: Tajný list pre zdrvenú vdovu!

Čierny zoznam celebrít: Tragédiu a nešťastie za volantom zažili okrem Rolins aj títo!

Desivá spoveď svedka nehody: Dara ho zmietla z cesty!

Dara Rolins: Toto napísala žene, ktorej usmrtila manžela!  

Tvrdý odkaz pre Daru od dcér motocyklistu: Chceme tvoju SMRŤ!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu