Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Dara Rolins po tragédii: Tajný list pre zdrvenú vdovu!

Dara Rolins Zobraziť galériu (8)
Dara Rolins

BRATISLAVA/PRAHA – Spojila sa s vdovou obete! Speváčka Dara Rolins (37) sa po sobotňajšej tragickej nehode, kedy usmrtila šesťdesiattriročného motocyklistu, skrýva pred svetom a nechce s nikým komunikovať. Ako však píše český denník Aha!, zdrvenej vdove napísala list.

List vraj včera doručil manželke mŕtveho muža právny zástupca pop divy. Tá chce prostredníctvom myšlienok na papieri uviesť na pravú mieru medializované správy, podľa ktorých sa vraj po nehode vdove neospravedlnila. „Ako sa môže človek za niečo takého ospravedlniť? A komu? Bohu? Dara sedela za volantom vozidla, ktoré usmrtilo človeka. Nech to už bola vina kohokoľvek, ona sa toho už nikdy nezbaví. To bremeno si ponesie do smrti,“ opísal situáciu pre český denník Aha! jeden zo speváčkiných blízkych.

Ako ďalej tento človek povedal, Rolins momentálne nechce s nikým komunikovať. Keď sa dozvedela, že motocyklista po autonehode podľahol zraneniam, zrútila sa. Jej dom v Šáreckom údolí je opustený, dôkazom čoho je policajná vizitka zastrčená za dverami. Bývalá porotkyňa Česko Slovenskej SuperStar má od soboty vypnutý telefón, skontaktovala sa iba so smútiacou vdovou. „Čo v tom liste je, zatiaľ zostáva iba medzi nimi dvoma,“ tvrdí zdroj z Darinho okolia.

Za pop divu zatiaľ komunikuje manažérka Eva Skállová. No tá je vo vyjadreniach veľmi stručná. Včera však napísala na speváčkinu fanúšikovskú webstránku zopár viet: „Dara je v poriadku. Celé je to natoľko smutné, že nemám síl popisovať, ako a čo sa stalo. Dara mala autonehodu, pri ktorej zomrel človek. Nikoho nezrazila, nezabila. Veľmi sa ospravedlňujem za strohosť, no naozaj sú chvíle, kedy sa zdajú byť slová prázdne. Mám Vás rada a teším sa v lepších časoch.“ Skallová sa tiež vyjadrila pre jojkárske Krimi noviny. „Akúkoľvek pomoc bude vdova potrebovať, pomôžeme jej,“ povedala manažérka.

Po boku Rolins teraz stojí jej rodina. Najbližší za ňou odcestovali z nášho hlavného mesta do Čiech. Darin otec včera v bratislavskom byte nebol zastihnuteľný. Topkám sa však podarilo skontaktovať so speváčkinou babkou, ktorá žije v Petržalke. Komunikovala iba cez pootvorené dvere. „Detaily nehody nepoznám. Nechcú mi nič povedať, pretože by som to ťažko znášala,“ povedala nám stará pani, ktorá už v minulosti kvôli negatívnym informáciám o speváčke skolabovala.

Sobotňajšia autonehoda, ktorá sa stala v Šáreckom údolí, je predmetom policajného vyšetrovania. Sú dve verzie toho, čo sa stalo. Jedna hovorí o tom, že sa motocyklista vyhýbal diere vo vozovke, druhá, že sa chcela popraskanej ceste vyhnúť speváčka. Policajný zdroj denníku Aha! tvrdí, že moped a aj Darine auto sú momentálne na expertíze. Telo zosnulého bude podrobené lekárskej pitve, aby odborníci určili presnú príčinu smrti. V prípade, že bude Dare preukázaná vina, hrozia jej až tri roky za mrežami.

Viac článkov o tragickej nehode:

Čierny zoznam celebrít: Tragédiu a nešťastie za volantom zažili okrem Rolins aj títo!

Dara Rolins: Po nehode sa zrútila, no je v poriadku!

Dara Rolins mala autonehodu: Usmrtila motocyklistu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu