Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Dara Rolins: Toto napísala žene, ktorej usmrtila manžela!

Dara Rolins a smútiaca vdova Zobraziť galériu (3)
Dara Rolins a smútiaca vdova

BRATISLAVA/PRAHA – Slová plné smútku a pokory! Dara Rolins (37) napísala list manželke zosnulého motocyklistu († 63), ktorého zrazila v sobotu v Šáreckom údolí. Čo stálo v najťažšom liste speváčkinho života?

Ako sme na topkách včera informovali, Dara Rolins napísala vdove po Jindřichovi Rotrekovi list. Ten odovzdal smútiacej žene speváčkin právny zástupca. Ide vôbec o prvú formu komunikácie pop divy od nehody. Doposiaľ má totiž vypnutý telefón a k vzniknutej situácii sa vyjadruje iba jej manažérka Eva Skallová.

V liste, ktorého obsah včera zverejnila televízia Prima, stojí:

Vážená pani Rotreklová,

rada by som k osloveniu pridala dobrý deň, ale viem, že „dobrý“ nie je a dlho nebude, pretože ste pri sobotňajšej tragickej dopravnej nehode prišla o najbližšieho človeka. Nechcem písať o tom, že ani pre mňa  „dobrý“ nie je a už nikdy celkom nebude, pretože aj mňa táto tragédia zasiahla tak, ako doteraz nič v mojom živote.

Neviem, ako prijmete tieto moje riadky, ktoré píšem, aby som Vám vyjadrila úprimnú sústrasť a hlboké poľutovanie nad stratou Vášho manžela, a ktoré, prosím, berte aj ako snahu o prvý kontakt s Vami. Je pre mňa ťažké v tejto emočne vypätej chvíli hovoriť či písať čokoľvek, a tak Vám znovu opakujem, že je mi skutočne naozaj nesmierne ľúto, čo sa pri nehode udialo a ako to nezvratne zmenilo Váš život a život Vašej rodiny.

Cítim za potrebné Vás uistiť, že sa nebudem vyhýbať akejkoľvek zodpovednosti, ktorá z vyšetrovania tejto tragédie vyplynie. Dúfam, že prijmete tento môj list ako vyjadrenie naozaj úprimnej sústrasti nad stratou Vášho manžela. Je mi to hlboko ľúto.

S úctou,

Darina Rolincová

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu