Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Cruisovej žene „vytekali“ prsia zo šiat... A z Harryho Pottera urobila trpaslíka!

Katie Holmes a Daniel Radcliffe Zobraziť galériu (9)
Katie Holmes a Daniel Radcliffe

NEW YORK – Skutočne úsmevná dvojica! Na to, že Katie Holmes (31) v spoločnosti neraz „prerastie“ vlastného manžela, sme si už dávno zvykli. Keď sa však postaví k mladučkému Danielovi Radcliffeovi (20), ich výškový rozdiel trhá kútikmi úst. Sexi mamičke tentoraz nesedel kolega ani šaty – vnady jej z nich doslova „vyliezali“!

Ako malý a veľký kamarát! Tak pôsobila dvojica v zložení Katie Holmes a Daniel Radcliffe, ktorá sa v závere minulého týždňa ocitla na jednom pódiu. Bok po boku totiž odovzdávali cenu počas nedeľňajšieho galavečera s názvom Tony Awards. Posúdiť, kto z nich mal na 61. ročníku udeľovania spomínaných ocenení navrch, však vôbec nie je jednoduché!

Hoci si Katie obula sandále s nie príliš vysokými podpätkami, filmový čarodejník pri nej svojou výškou pripomínal ozajstného trpaslíka. Nepríjemné pocity navyše vôbec neskrýval a počas svojho vystúpenia sa ani nepokúsil o úsmev. Naopak, tváril sa, akoby chcel z javiska zmiznúť čím skôr!

Zákonná polovička Toma Cruisa bola za mikrofónom síce neprehliadnuteľná, no ani jej večer celkom nevyšiel. Dlhá róba z nej totiž spravila sivú myš, pričom štylisti zrejme neodhadli ani jej veľkosť hrudníka. A výsledok? Šaty herečke v oblasti dekoltu vytvárali neprirodzené kožné záhyby!

Netypický párik si pri prejave pomáhal čítačkou a sošku odovzdal kolegyni Scarlett Johansson. Tá cenu získala za svoj herecký výkon v hre A View From A Bridge (Výhľad z mosta).



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu