Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Dospelá v 3 rokoch? Suri Cruise sa bez podpätkov a líčidiel ani nepohne!

Suri Cruise Zobraziť galériu (10)
Suri Cruise

SEVILLE - Kam sa podela ich súdnosť? To sa pýtajú fanúšikovia hereckej dvojice Katie Holmes (30) a Toma Cruisea (46) pri pohľade na ich rozmaznanú dcéru Suri. Tá síce v rukách nosí ešte plyšákov, no maniere má ako stredoškoláčka v puberte - v troch rokoch sa opičí po dospelých dámach!

Rovesníčky dávno prerástla! Aspoň, čo sa týka jej "detskej" výbavy. Hoci sa malá Suri vybrala s mamou len navštíviť otca "v akcii", už opäť bola vyfintená ako zvrátená módna ikona. Napriek neustálej kritike médií totiž aj tento krát jej útle chodidlá mučili topánočky s podpätkami a v rukách si okrem plyšovej hračky niesla taštičku so šminkami. Veď čo keby sa jej po ceste náhodou rozmazal mejkap?!

Šaty ponurej farby, dokonalá úprava, no ani náznak úsmevu - to je výsledok desivého spôsobu výchovy len trojročného dievčatka. Suri sa totiž namiesto pobehovania s ostatnými deťmi v parku motá pomedzi filmový štáb natáčajúci scény s jej otcom alebo vymetá butiky s luxusným detským oblečením po boku svojej mamy. Ako sa teda zdá, predstava hollywoodskeho páru o šťastnom detstve ich zatiaľ jediného potomka je už definitívne za hranicami zdravého rozumu.

Aj keď bol kvôli Surinej výchove a posadnutosti scientológiou odsudzovaný spočiatku iba Tom, dnes zdvihnuté ukazováky smerujú práve na mamu Katie. Tá totiž svojej dcére necháva vo výbere outfitov i doplnkov voľnú ruku, a preto odmieta zodpovednosť za jej nezdravú obuv. To, že jej dcéra môže nosiť úplne čokoľvek, so železnou pravidelnosťou priznáva v rozhovoroch: "Ako každé malé dievčatko, Suri miluje vysoké podpätky. Sú to vlastne topánky na spoločenské tance pre deti. Našla som ich pre ňu a ona ich miluje."



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu